Donanin incelemelerini takip etmekteyim ancak verilen detaylar ve sonuc yorumlari cok kisa ve zayif kaliyor. Bu sebepten dolayi ilgimi ceken ürünü baska sayfalarda aramak zorunda kaliyorum. Son eklenen donanim incelemesinden örnek verecek olursak CIsco LInksys E4200 bakiniz lütfen bu ürün hakkinda verilecek bircok detay varken sadece herkesin routerlarda bulunabilecegini bildigi seyler yazilmis. Oysaki daha önceden arastirdigim bi ürün oldugu icin, verilecek daha birsürü detaya sahip oldugunu biliyorum. Neden fiyat hakkinda bilgi verilmiyor onuda anlamiyorum. Arti ve eksileri hakkinda hep birer tane yorum yapiyorsunuz oysaki bi üründe illaki bircok arti ve eksiler vardir bunlarda acikca belirtilmeli.
Bakiniz lütfen nerdeyse bir sene önce yapilmis inceleme computerbild sayfasinda Linksys by Cisco E4200
Bu sadece bi örnekti, genelde bütün incelemeleriniz bu sekilde. Ben Almanya Chip sayfasinida takip ediyorum ancak onlar cok detayli incelemerle birlikte video ekliyorlar. Lütfen biraz daha itina ile daha cok detayli bilgi verecek sekilde ürün incelemelerinizi yaparsaniz seviniriz.