Donanım Sorunları Acil Yardım

manyaaq
28-04-2011, 18:14   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

Pc'ye format attım ama cd hata verdi çabuk format attım attı daha sonra normal format attım sorun çıkmadı yüklemiş daha doğrusu çünkü ben uyuyodum göremedim :D sorum şu flyvideo Tv kartım var driverı buldum yükledim ama can't get divice diyor. Anladığım kadarıyla donanım görünmüyor. İlk iş olarak aygıt yöneticisinden baktım göremeidm bir iki program yükleidm donanım bulmak için göremedim ama ben 2 gün önce kullanıyodum tv izliyodum. Aynı şekilde Airties rt-203 model bir modemim var kablosuz. Cd'den yükledim program çalışmaya başladı internete de giriyorum ama sorun şurda hizmet programı modemi görmyor.

Bunlar donanım sorunları büyük ihtimalle ve acil mi acil yardıma ihtiyacım var Format Cd'im yok bana yardım edebilirmisiniz bunları bir şekilde nasıl hallederim format atmadan ?? yoksa tek şart format atmak mı ??

manyaaq
03-05-2011, 19:09   |  #2  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

Uzun uğraşlar sonunda sorunu çözdüm nihayet.

Arkadaşlar öncelikle pc ye sağlam bi format atın xp kullanıcıları için söylüyorum çünkü bu sorun xp kullanıcılarında yoğun bütün forumları ingilizce de olsa gezdim hep xp. Güzel bir format atın ben ultra xp indirdim ve tüm güncelleştirmeler yüklü oldu sp3 tabikii ultra xp sp3 2011 indirdim ve formatladım pcyi daha sonra pc nin ses kartı ethernet kartı ekran kartı gibi bütün dahili donanımlarını ykledim ardından kafam karışmasın diye camera yazıcı gibi bütün harici donanımlarını da ykledim.

Aygıt Yöneticisinde donanımlara girin sarı renkte olan bir tane kaldı ki bu büyük ihtimalle Lifeview FLYvideo nun donanımı. Ben ilk olarak xp için driveri indirdim.

http://hotfile.com/dl/116649613/e488261/LR138LV2046.zip.html

Benim kullandığım driver bu az öncce upload ettim kendim.

Her neyse Bunu indirin ama SAKIN KURMAYIN KESİNLİKLE KURMAYIN ! o zaman donanımı görmüyomuş gibi üstelik yüklensede işe yaramıyo. Rardan çıkarın masaüstüne mesela

Donanım kısmından o sarı kısma gelin diğer donanımlarda olması gerekiyo oradan sarı işaretli donanıma tıklayın yüklemek için sürücü seçmenizi isteyecek diğer seçeneğine tıklayın ve rardan çıkan dosya neredeyse oraya gidin ve dosyayı seçin ve yükleyin. TV kartını tanıdıktan sonra programı setup dosyasından kurun ve artık izleyebilirsiniz..