sakarboyÖZel bişey olucak ama ben zaten deli oluyorum bu Vatan Bimex türü yerlerden PC alışveriş yapan bazı kişilere bir pc orda atıyorum 1000 ytl iken ben onu en uygun 1100 e satabiliyorum çünkü onlar kadar kapasitem yok yüksek adette mal alamıyorum.. ve insanlar sen çok pahalısın deyip gidip o tip yerlerden alışveriş yapıyorlar ve bu şekilde hüsrana uğruyorlar.. ( dostum sakın üzerine alınma sözüm sana değil.sadece bu mantıkla yapanlara) Heleki PC konusunda acemi bir kişi o tip yerlerden PC aldığından daha kötü hüsran oluyor ...dostum sana %100 katılıyorum valla kimse kusura bakmasın ama vatan vomputer ve bimeksten asla bişey almam ayrıca vatan computerin insanları aldattığını ve kesinlikle müşteri memnuniyetini önemsemediğini belirtmek isterim
karşılarında muhattap bulamıyorlar.. destek alamıyorlar.. fakat bize bir 100 ytl daha fazla verip istediğinde arayarak cevap almayı sorun çıktığında gelip teknik servise bırakıp düzeltin bunu demeyi tercih etmiyorlar..Heleki Evkur Vb. yerlerden PC almak.. bu tamamen saçmalıkk
lütfen beni kimse yanlış anlamasın amacım reklam gibi birşey değil sadece bu tip alış merkezlerinden alışveriş mantığı ile aramdaki sıkıntımı konu açılmışken paylaşmak istedim.
donanım sorunu
- 1
- 2
bnm iş yerinden bi abim vatandan bi pc almış onlar toplamış herhalde marka bi pc değildi çünkü kasa ve monitör pro2000 di neyse bu abim bana geldi dediki yeni bilgisayar aldım bi gelip baksana nasılımış die abi aldıktan sonramı çağırıyon beni dedim. 1200 liraya aldım dedi gittik bakmaya evine ben şahane bişey bekliyodum birde baktım kasaya monitör kablosu dikey takılı yani onboard şok oldum hemen çalıştırdım özelliklere baktım asusun via bi anakartı sarı renkli 2ram slotlu 2 tane 512mb ram takılı p4 işlemci takılı dumur oldum ya dedim bu parayı verdiğine eminmisin die abi bunu geri ver dedim gittik beraber geri vermeye ve verdik. insanları kazıkladığına inanıyorum vatan computerin kimse kusura bakmasın ve donanım önerirken bile vatanın linkini vermem.
bilgisayardan anlamayan insanların kesinlikle anlayan birisiyle gidip almasından yanayım çünkü paralarının boşa gitmemesi için
Selamlar hemşerim.Bende Eskişehirliyim.Öncelikle geçmiş olsun diyeyim.Yav şunu anlamıyorum ben.İlki bu marka bilgisayar takıntısı.İkincisi ise isim yapmış mağazalardan pc almak.pc nin özelliklerini gördüm.Yani kusura bakma ama 2600 ytl bence bir pc için çok fazla para.Daha 3 gün önce bi arkadaşa pc toplattık.Hemde sadece 650 ytl.belkide 1500 ytl verip aynı özelliklerde bi pc toplatabilirdin.Eğer Bimeks ile anlaşıp pc ni düzeltemezsen sana kendi bilgisayarcımı tavsiye ederim.Sorununu çözemezsen bana özel msj atabilirsin.Her konuda yardımcı olmaya çalışırım.Tekrar geçmiş olsun..
termal macunu sürünce işlemci ısısı 5-10 derece düşer ama ekran kartı ısısı ne olacak??bence sogutma sistemini düzeltmek lazım
qazxSelamlar hemşerim.Bende Eskişehirliyim.Öncelikle geçmiş olsun diyeyim.Yav şunu anlamıyorum ben.İlki bu marka bilgisayar takıntısı.İkincisi ise isim yapmış mağazalardan pc almak.pc nin özelliklerini gördüm.Yani kusura bakma ama 2600 ytl bence bir pc için çok fazla para.Daha 3 gün önce bi arkadaşa pc toplattık.Hemde sadece 650 ytl.belkide 1500 ytl verip aynı özelliklerde bi pc toplatabilirdin.Eğer Bimeks ile anlaşıp pc ni düzeltemezsen sana kendi bilgisayarcımı tavsiye ederim.Sorununu çözemezsen bana özel msj atabilirsin.Her konuda yardımcı olmaya çalışırım.Tekrar geçmiş olsun..ilk önce yorum için teşekkürler.. msn adresim gultekintasarim@hotmail.com isteyen ekleyebilir yeter ki sorunu çözelim.. eğer grafik tasarm ve photoshop ile ilgili sorularınız olursa bende açığım.. neyse konuyu saptırmayalım.. termal macunu yarın uyguluyorum çok ince bir tabaka olarak sürüyorduk değil mi?
off babacım pc yi gördüm süper yanlız termal macunu sen kendin bi yerden temin edip sürebilirsin güzel bi fan alırsın overclocker lerden al hiç ısınmaz
ekran kartı içinde kasa arkasına ekran kartı girişi gibi oturan fanlar var onu ekran kartının önüne koy biter
bitmezse 1 üst seviye ekran kartı al pc süper
mrb donanım sorunun sanırım yeterince yanıtlanmış.
kullanmış olduğun photoshop programı fotoğraf üzerinde yapmış olduğun bütün işlemleri remde saklar. çalışmanda belli bir seviyeye taşıdıktan sonra kayıtyap. böylece remini rahatlatırsın
saygılar..
pctransoff babacım pc yi gördüm süper yanlız termal macunu sen kendin bi yerden temin edip sürebilirsin güzel bi fan alırsın overclocker lerden al hiç ısınmazekran kartı girişine oturan fanlardan haberim yoktu.. çok teşekkürler, aklımda bulunması iyi olur, daha iyileri sizin olsun arkadaşlar..
ekran kartı içinde kasa arkasına ekran kartı girişi gibi oturan fanlar var onu ekran kartının önüne koy biterbitmezse 1 üst seviye ekran kartı al pc sü
Tamam garip olacak ama ufak bi ayrıntıyı hatırlatmak istedim haddimiz olmayarak...
01apachimrb donanım sorunun sanırım yeterince yanıtlanmış.evet RAM de saklandığını bilioyorum fakat bilgisayarın kasmasını ben ekran kartına bağlıyorum veya işlemciye, çünkü RAM yetersiz olduğunda zaten photoshop hata veriyor, o yüzden ben ekran kartı veya RAMlerden şüpheleniyorum
kullanmış olduğun photoshop programı fotoğraf üzerinde yapmış olduğun bütün işlemleri remde saklar. çalışmanda belli bir seviyeye taşıdıktan sonra kayıtyap. böylece remini rahatlatırsın
saygılar..
yaşar tuna, bana ne yapacağımı mı öğretiyorsun arkadaşım ? amaç nedir yani ?
Yazım açık. Tekrar yazayım istersen?
Sanırım tekrar yazmak şart oldu.
"Tamam garip olacak ama ufak bi ayrıntıyı hatırlatmak istedim haddimiz olmayarak..."
LÜTFEN YARDIM EDİN PLZZZ! gibi başlıklar açma konusumu?
konu başlığını değiştirdim arkadaşım artık rahat rahat yatarsın
shgultekinkonu başlığını değiştirdim arkadaşım artık rahat rahat yatarsıBenim uykumla ilgili değilde biraz olsun işleyiş ile ilgili...
Gösterdiğin ilgi alaka için teşekkür ederim...
Yaşar TunaBenim uykumla ilgili değilde biraz olsun işleyiş ile ilgili...ben teşekkür ederim, saygılar
Gösterdiğin ilgi alaka için teşekkür ederim...
- 1
- 2