Bildiğiniz gibi ikide bir özellikle ekran kartları için yeni sürücüler çıkıyor.Biz de update ediyoruz.Benim sormak istediğim bu sürücüler gerçekten update mi ? Yani windows u yeniden kurduğumuz zaman ilk önce bize bilgisayarcı tarafından verilen sürücüleri ilk olarak yükleyip daha sonra üretici siteden indirdiğimiz sürücüleri yükleyerek update mi etmeliyiz.Ya da bu indirdiğimiz sürücüleri direk windows için donanım sürücüleri olarak yüklemeli yani daha eski sürüm ( bize CD ile verilen ) sürücüleri es mi geçmeliyiz yani onları yüklemek gereksiz mi?
Donanım Sürücüleri
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,298 mesaj
Bu eski sürücüler gereksiz değil olamaz zaten.
Bu yeni update ettiğimiz sürücüler bir önceki sürümün temelleri üzerine atılır herzaman bunu unutma çünkü dikkat edersen bu yeni indirdiğimiz sürücülerim dasya boyutları küçüktür eski sürüme göre yani dediğim eski sürücünün temelleri üzerine kurulur bi nevi güncelleme
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
408 mesaj
ama ben şu ana kadar en son indirdiklerimi yüklüyordum bi sorun olmadı sonra bir arkadaş kafamı karıştırdı ondan soruyorum.bence en son sürücüyü yüklemek yeterli gibime geliyor en azından deneyimlerimden