Donanımcı arkadaşlar bi bakabilirmi?

damixx19
19-06-2012, 12:22   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Arkadaşlar benim bir mouse sorunum var 2 gündür internette arıyorum ama sorunumu çözecek bir şey bulamadım.
Sorunum şu Battlefront 2'yi yükledim 1 Hafta kadar oynadım sonra oyuna girdiğimde mouse'nin sağa sola hareket etmediğini gördüm yukarı aşşağı hareket ediyor
ateş ediyor sağ tıklıyor ama sağa sola dönmüyor ve bu sadece Battlefront 2'de oluyor başka oyun veya uygulamada gayet düzgün çalışıyor bu sorunu nasıl çözebiliriz lütfen yardımcı olun

djbko
19-06-2012, 19:46   |  #2  
Taze Üye
13 mesaj

Açıkçası donanımsal bir problem olduğunu zannetmiyorum. Oyunun ayarlarından kaynaklanan bir problemdir. Eğer oyun dışındada gerçekleşen bir problem olsaydı donanımsal diyebilirdim. Sen en iyisi oyunu baştan bir yükle kur.

ProFCJ
20-06-2012, 10:56   |  #3  
Üye
Teşekkür Sayısı: 1
78 mesaj
Alıntı: djbko  
Açıkçası donanımsal bir problem olduğunu zannetmiyorum. .

Donanımsal olamayabilir ama olabilirde. Bilgisayarlardan bahsediyoruz beyler her şey olabilir. Başka bir mouse denedin mi arkadaşından alıp falan?

AmbaSSadoR
20-06-2012, 11:47   |  #4  
AmbaSSadoR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 12
400 mesaj

oyun ayarları içinde tüm ayarları default ayara al bakalım bir değişiklik olacak mı yada oyunun bir patch yaması var mı araştırman gerekli!

damixx19
20-06-2012, 19:36   |  #5  
OP Taze Üye
2 mesaj

Arkadaşlar oyundan kaynaklı bi sorun yok oyunu sildim tekrar kurdum ayalarları sıfırladım hiç bir değişim yok yane  internette araştırdım kimisi sxe'den kaynaklı dedi sildim yine aynı