konu silindi
donanımdan anlayanlar lütfen yardımmm!
Sistem özelliklerin hiç belirgin değil. sppecy tarzı bir programla en azından komut satırından dxdiag yapıp gördüğünü yazsan çok daha iyidi. Detaylı sistem özelliklerini incelemek istersen siteye resimli eğitim ekleyebilirim.
www.esbilisim.org
Sistem özelliklerin hiç belirgin değil. sppecy tarzı bir programla en azından komut satırından dxdiag yapıp gördüğünü yazsan çok daha iyidi. Detaylı sistem özelliklerini incelemek istersen siteye resimli eğitim ekleyebilirim.ben chipsetine bakarak konuştum
www.esbilisim.org
bu çipsette sata olmaz
2 tane ram olabilir
çift çekirdek desteği yoktur
bi de ekran kartı slotu sanırım sanırım agp oluyor
yani hiç gerek yok yükseltmeye
Anakartınız bahsettiğiniz modelleri desteklemiyor maalesef. RAM miktarını belki 2 GB seviyesine çekebilirsiniz ancak işlemci veya ekran kartı yükseltmesi olmaz. Kaldı ki günümüzde çift çekirdekli işlemciler dahi çok geride kaldılar. En güzeli yeni bir bilgisayar toplamanız veya almanız. Çünkü bu bilgisayara yatıracağınız para boşa gidecektir.
silindi
Pc upgrade ortamına gerçekten açık değil fakat herşey maddiyat olduğu için illaki biraz performans yeter diyosan ram takviyesi işini görebilir. Sistem gereksinimleri harici extra program bulundurma ( kullan sil ) , Startup da fazla program çalıştırma ( Ccleaner tarzı bir program ile başlangıcı hızlandırabilirsin )
Son olarak Cpu-z programı ile memory bölümünde pc de kaç slot olduğunu boş slotları, takılı ram bellek hızını görebilir 1 gb çıkararak multimedia kullanımını hızlandırabilirsin. İnternette gezinti, cd yazma, .zip oluşturma-çıkarma gibi vs.
www.esbilisim.org
yardımlarınız için saolun