Merhaba arkadaşlar.Aslında benim sorunum izlenimlerime göre donanımsal gibi ama oyunlardan kaynaklandığı için buraya açıyorum konuyu.Neyse , şimdi elimde geçen yıl COD : MW2 vardı.Oyunu yüklerken bazı dosyalar yüklenememe hatası veriyordu.Sorun benden kaynaklanıyordur dedim , neyse bunu geçtim.1 hafta önce gittim Sniper : Ghost Warrior aldım ve bunda da aynı şeylerin olması canımı sıkmaya başladı.Sil baştan yükle , sil baştan yükle falan filan neyse bir şekilde bitirdik oyunu.Hadi bunu da geçtim.Dün internetten Hell in Vietnam indirdim iki partlık.Aynı şey burda da oldu.
Görmeniz için bilgisayarla ilgili veriler koyabilirim .
Donanımlarda bir problem varmı acaba ?
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
193 mesaj
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (192675) ~ 25 Kasım 2011 16:01
OP Kapalı Hesap
193 mesaj
Taze Üye
11 mesaj
Eksik olan dosya takibi için benim bidiğim bir program yok, zaten olmasıda imkansız gibi bir şey, her oyunun yada programın yazılma tarzı ve ihtiyaçları birbirlerinden farklı ancak çıkan hatalara göre yada event loglardan takibini yapa bilirsin
bu eksik dosyaları nasıl tespit edebilirim bunun için bi program filan varmı ???
OP Kapalı Hesap
193 mesaj
Eksik olan dosya takibi için benim bidiğim bir program yok, zaten olmasıda imkansız gibi bir şey, her oyunun yada programın yazılma tarzı ve ihtiyaçları birbirlerinden farklı ancak çıkan hatalara göre yada event loglardan takibini yapa bilirsinçözümü karaborsacı merdiven altı bilgisayarcılarda yani ?
Taze Üye
11 mesaj
çözümü karaborsacı merdiven altı bilgisayarcılarda yani ?Oyunlar için gereksinimler farklıdır takip etmen gereken yada oyun hakkında bilgi alman gerekli Örnek Battlefield 3 gibi oyunların tam olarak ne istediğine bakmak lazım, sistem gereksinimleri tamamladıktan sonra directx 11 vb. gibi çıkan hata kodlarına googling yapma olayına gire bilirsin yada cd içerisinden oyunda yada yükle sırasında bir hata ise tekrardan yükleme işlemini yapa bilirsin, tüm oyunlarda hata verme işlemi var ise o zaman oyunu çalırtıran directx 11 gibi programları tekrardan kurup kontrol etmen gerekli
OP Kapalı Hesap
193 mesaj
Oyunlar için gereksinimler farklıdır takip etmen gereken yada oyun hakkında bilgi alman gerekli Örnek Battlefield 3 gibi oyunların tam olarak ne istediğine bakmak lazım, sistem gereksinimleri tamamladıktan sonra directx 11 vb. gibi çıkan hata kodlarına googling yapma olayına gire bilirsin yada cd içerisinden oyunda yada yükle sırasında bir hata ise tekrardan yükleme işlemini yapa bilirsin, tüm oyunlarda hata verme işlemi var ise o zaman oyunu çalırtıran directx 11 gibi programları tekrardan kurup kontrol etmen gerekli
windowsun kendi sitesinde yazan hatalı dosyaları bulmak için komut sistemine sfc/scannow yazdım tarama yaptı ve bozuk dosya buldu bu dosyayı nasıl düzeltebilirim.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (192675) ~ 26 Kasım 2011 09:59
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj
sfc dosyaları kendi düzeltiyor.Orjinal windows 7 kullanıyorsan sorun dvd de orjinal degilde korsan kullanıyorsan yenisini indir.Modifiyeli cartlı curtlu olmasın.Windows 7 de donanım sorunları yaşıyorsan windows vista kur ondada varsa xp kur hepsini dene bak bakalım sorun kimde işletim sistemindemi yoksa donanımdamı.Bunları yaparken temiz oynanmamış işletim sistemleri kur.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (192675) ~ 26 Kasım 2011 11:24
OP Kapalı Hesap
193 mesaj
sfc dosyaları kendi düzeltiyor.Orjinal windows 7 kullanıyorsan sorun dvd de orjinal degilde korsan kullanıyorsan yenisini indir.Modifiyeli cartlı curtlu olmasın.Windows 7 de donanım sorunları yaşıyorsan windows vista kur ondada varsa xp kur hepsini dene bak bakalım sorun kimde işletim sistemindemi yoksa donanımdamı.Bunları yaparken temiz oynanmamış işletim sistemleri kur.orjinal içinde 1000lira vermek lazım başka çözüm yolu yokmu,eksikleri tespit edip indirebilen bir program.