herkese iyigünler sorunum şu bilgisayardaki ses kaydedici kelime eşlem hesap makinesi gibi uygulamalar başlat donatılar altında görünmüyo bunun nedeni ne olabilir
bide disk birleştirme yapmıyo % 40 da birleştirilemiyo diyo bunun nedeni ne olabilir
herkese iyigünler sorunum şu bilgisayardaki ses kaydedici kelime eşlem hesap makinesi gibi uygulamalar başlat donatılar altında görünmüyo bunun nedeni ne olabilir
bide disk birleştirme yapmıyo % 40 da birleştirilemiyo diyo bunun nedeni ne olabilir
Disk birleştirmeler bazen takılabilir bazende saatlerce sürebilir bunun nedeni disk büyüklüğü ve parçalanmış dosyalardır.Biraz uzun süre beklerseniz birleştirme olabilir.
Diğer sorunuzda bileşenlerin yeniden yüklensi gererebilir.Denetim Masasından Program Ekle kaldırdan Windows bileşenlerini ekle kaldırı tıklayın orada donatılarla ilgili bölüm var olmayan bileşenin kutusun işaretleyip ileriyi tıkladığınızda bileşenler yüklenecektir bu sırada Xp Cdnizin Cd roma takılması istenebilir.
Yada masa üstünde iken XP CD sini CD rom sürücüsüne takın açılan birimde Şeçime bağlı Windows bileşenlerini yükleyi tıklarsanız aynı işi görecektir.
Kolay gelsin.
dostcaDisk birleştirmeler bazen takılabilir bazende saatlerce sürebilir bunun nedeni disk büyüklüğü ve parçalanmış dosyalardır.Biraz uzun süre beklerseniz birleştirme olabilir.aynen katılıyorum. Ama ben genelde windowsun disk birleştiricisi deil de auslogics disk defrag kullanıyorum. O daha hızlı onu kullanabilirsin.
Diğer sorunuzda bileşenlerin yeniden yüklensi gererebilir.Denetim Masasından Program Ekle kaldırdan Windows bileşenlerini ekle kaldırı tıklayın orada donatılarla ilgili bölüm var olmayan bileşenin kutusun işaretleyip ileriyi tıkladığınızda bileşenler yüklenecektir bu sırada Xp Cdnizin Cd roma takılması istenebilir.
Yada masa üstünde iken XP CD sini CD rom sürücüsüne takın açılan birimde Şeçime bağlı Windows bileşenlerini yükleyi tıklarsanız aynı işi görecektir.
Kolay gelsin.
Eğer birleştirme yaptığında kullanılan büyük boyutlu dosya varsa o dosyayı birleştiremez. (Örneğin DAEMON kullanıyorsan is veya brg gibi dosyaları birl. yapmayabilir.)
Bir de dosya sistemi FAT32 olan disklerde bazen birleştirme yapmayabiliyor.