Donma Sorunu.Çok Acil!

fasterdem
26-02-2012, 00:15   |  #1  
fasterdem avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
404 mesaj

Arkadaşlar Hp Pavilion dv6 1050et model laptop sahibiyim.Bilgisayarımda P8700 2,5 işlemci 4GB ram vs.mevcut.Daha önceleri bilgisayarımı pilde kullanırken dahi oyun oynayabiliyordum.Şimdi bırakın oyun oynamayı web de gezinip winamp da bi mp3 dahi açamıyorum.İnanılmaz bir şekilde makina fişten çekildiğinde donuyor.Aksilik garantisi de dolduğundan HP ye bu konu hakkında mail atamıyorum.(HP garantileri dolan ürünlere e-posta desteği dahi vermiyor!)Bu arada şunuda belirteyim laptop kablosunda da sıkıntı var.Adaptör aşırı ısındığında güç vermeyi kesiyor.Aceba diyorum batarya da mı arızalandı.)Batarya sürekli bilgisayarda takılı tutuyorum ve haftada 2 kez pilde kullanıp tam olarak boşaltıyorum.)Eğer sorun bataryada değilse büyük ihtimal işlemcimde bir problem olduğunu düşünüyorum.Bu konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.

Not:İşletim Sistemi-Windows 7 Ultimate 64 bit

ccc KINAŞLI ccc
26-02-2012, 08:51   |  #2  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
1,652 mesaj

BİLGİSAYAR GENELLİKLE HEP ŞARZI BİTEREK VEYE FİŞTEN ÇEKİLEREK KAPANDIYSA NORMALDİR HEP ÖYLE KAPANDIĞINDAN ARTIK ÖYLE ALIŞIYOR WİNDOWS KAPANMIYOR
                                                                                                                                ccc KINAŞLI cccc