dönüştürme proğramı

HPQ-User
25-06-2008, 19:37   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

yaren sormuş:
movi maker ile kip yaptım fakat onu video şekilne dönüştürmem gerekiyomuş
diğer arkadaşlarıma gönderebilmem ve diğer işletim sistemlerinde kolaylıkla izleyebilmem için videoya nasıl dönüştürebilirim?
bana yardımcı olursanız sevinirim
daha öncede bu siteden faydalanmıştım
çok teşekkler şimdiden

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
laptop

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506)

neverofnever
25-06-2008, 19:52   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
507 mesaj

movie maker'da eğer projeni kaydetmişsen direkt o projeyi açıp "Bitir" bölümü altında "Bilgisayarıma kaydet" seçeneğine tıklayın burada bir ad belirledikten sonra Kaydetme ayarlarında "Daha çok seçenek göster" buradanda Diğer Ayarlar'a tıklayın bu kısımda "Yüksek kalitede video (büyük)","Yüksek kalitede video (küçük)" seçeneklerinden birini tıklayın.Ve kaydedin.Eğer proje dosyanız kayıtlı değilse Dönüştürmek için "Total video converter" gibi programlarda kullanabilirsiniz ancak en basitinden yaptığınız klibi yine movie maker film şeridine sürükleyin buradan "bilgisayarıma kaydet" seçeneğinden yine uygun adımlarla diğer ayarlara gelin ve "Yüksek kalitede video(büyük)" seçeneği gibi yönergeleri uygulayın.

QUAKE-4
26-06-2008, 00:09   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
646 mesaj

Aşağıdaki adreste bulunan süper video converter programı ile bu işi yapabilirsin...

http://download.chip.eu/tr/SUPER-2007-Build-23_139212.html