Merhaba Arkadaşlar ve Yöneticiler sizden bir konuda yardım istiyorum,
sorun şu : Ben 3 gün önce bilgisayara format attım sistemi yeniledim klasik 1-2 ayda bir yaparım.
neyse.. sistemi kurdum driverlarını falan buldum yükledim.bir sorunla karşılaştım,bilgisayar donuyor numlock falan hepsi kilitleniyor yani anladıgım kadarıyla ekran kilitleniyor çünkü müzigim falan çalmaya devam ediyor aradan 5 10 sn geçtikten sonra bilgisayar kendini resetler gibi siyah ekran oluyor .ve müzik çalmaya devam ediyor ben bilgisayara reset atmadıgım sürece düzelmiyor. mavi erkan hatasından baktıgımda ati1dvag gibi bir hata veriyor ,ama anladıgım kadarıyla ekran driverından dolayı enson sürümünü yükledim . bunu bir kaç anlıyan arkadaşa danıştıgımda biri power'dan dolayı biri ekran kartından dolayı biri driverdan dolayı dedi en iyisi size danışmayı düşündüm inş yardımcı olabilecek bir arkadaşımız vardır..
not: ayrı bir sorunum daha var benim klavye ile mouse usb girişli bunların dönüştürücüsü vardı ben onları kullanıyordum ama onları çıkardım usb olarak kullandım bir süre şimdide dönüştürücülere taktıgımda ışık geliyor ama çalışmıyor.
şimdiden tşk ederim
sistem özellikleri :
işlemci : Pentium (R) Dual-core CPU E5300 @ 2.60 ghz(2cpus)
Ram 2048 kingston
Ekran kartı : ati radeonhd 3600 400 mhz (öle görünüyor)
anakart : Intel Pentium III Xeon, 2633 MHz (7.5 x 351)