arkadaşlar doom 3 ü benim makinem hiçbir şekilde açmıyor. 3.cdnin en sonuna geliyor ve ekran kararıp kalıyor. bu doom 3 ü açmak için gerekli bir program filan mı lazım. (cd yi başka makinelerde test ettim bozuk değil.bilgisayarım başka oyunları çalıştıyor.prens of persia2,armies of exigo gibi) sp1 yüklü onlamı alakalıdır,nedir bu.
doom 3 - fx5700
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.alıntı:
Gönderen : cursedDX yüklü mü??*
cursedin dedigi doru dxyuklumu dıcemde prınce of persia da sorun yok fln dısun ekrn kartının drıverlerını bı guncelle bakalım bıde
![Göz kırpma](/images/forum/smile/smiley_wink.gif)
evet dx yüklüydü,dediğiniz gibi ekran kartının sürücülerini güncelledik oyunu açtı.lakin oyunu en düşük çözünürlükte oynadığımda dahi oyun grafiklerinde sünmeler var (sünmeler şu şekilde:misal "loading" de g harfi yukarıya doğru sünüp duruyor,ve oyun içinde arada bir görüntüdeki çeşitli şeylerdede bunu yapıyor) bu ekran kartını aldığımda doom3 ü filan en yüksek çözürnürlükte dahi oynarsın demişlerdi.çok övmüşlerdi bu kartı ama şimdi öyle olmadığını gördüm,hakikaten bu ekran kartı kötümü: asus 256 mb v9570 fx5700
Dostum önce SP2 ve SP2 sonrası güncelleştirmeleri yükle.Ekran kartını kaldır ve tekrar yükle.Tabi Doom 3 'ün 3 CD 'sininde tam olarak yüklenmiş olması gerekir,onu söylemeye gerek yok sanırım.Eğer yükleyemiyorsan,yüklediğini silmeden farklı bir klasöre tekrar kurmayı dene.CD okuyucunun 3. CD 'yi okuyamama ihtimalide var.
Benim P4 3.0 Ghz - Intel D865Perl - 1 GHz Kingston - 256 Mb Geforce FX 5500 sistemim var ve Doom 3 Ultra High Quality 1024*768 de mükemmel derecede çalışıyor...