dostlar ben yeni internet kullanmaya baslad1m benim disimdada kullanan arkadaslarim var benim problemim bilsayarimda kendiliinden sayfalar açiliyor security iGuard adli program kendini kurup beni hemen satin al gösterriyor bu siteleri engelle diyorum baskasi geliyor adware ve norton 2003 kullaniyorum updat yaparak tabi simdi karsresky pro 5 triali indirdim kurayim mi onuda bilmiyorum ne kadar faydali olur? su acemi kardesinize bir yardim ederseniz sevinirim simdiden sagolun ercanozler
dostlar yard1m edin
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Benzer problemler ben de var, bir alt konuda arklar cevap yazmış oraya bi bak istersen, acemilikle alakası yok başına gelmeden insan çaresini öğrenemio bence, ben hangi sitelerden bulaştığını biliyorum bunun eminim sen de biliyosundur kurtulduktan sona bundan bidaha adım atmamak lazım, kolay gelsin
mrb lar size ilk evela gecmis olsun diyim.ama durum sandiginiz kadar zor deil.. dan spy sweeper ve spy killer diye programlar var bunlari indirip guvenli modda tarama yaparsaniz sorunu cozersiniz... birde c de ve programfiles ta dosya olusturur onlari tumuyle kaldirirsaniz daha ii olur simdiden kolay gelsin...
kaspersky kesinlikle kur arkadaşım,yararına olur. ayrıca güzel spyware programları kur,tara,sil. ad-aware kurmuşun, bide ben spybot kur derim.
dostlar sagolun efedra kirli24 tonic Ercan ÖZLER