Arkadaşlar kaç yıllık w7 kullanıcısıyım ilk defa böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Sorunum şöyle oyun dosyalarımın içine crack atmak istediğimde crack dosyalarını kopyalayıp yapıştırdığımda resimde görülen hatayı alıyorum.Çözümü nedir nasıl çözebilirim? Acil yardım istiyorum teşekkür ederim
Dosya erişimi
Çözüm: Cracklı hiç bir program kullanmayıp orijinal programlar kullanmak.
Zararlı yazılım bulaşmış bilgisayarını norton 360(tam tarama) ve emsisoft antimalware(derin tarama) ile tarat ve bulunan her şeyi sil.
Norton ve emsisoft firewall yazılımlarını deneme sürümü ile yükliyip taratsam bir problem olur mu?Hayır deneme sürümü işini görür ama emsisoft firewall değil antimalware dir.
Emsisoft antimalware ile derin tarama norton360 ile tam tarama yapıp bulunan herşeyi sileceksin.
Bir dahada yasal olarak temin etmediğin (işletim sistemi, office, film herşey dahil) hiç bir yazılımı kullanmayacaksın.
Paran varsa emsisoft antimalwarede şu an %50 indirim var.
Hayır deneme sürümü işini görür ama emsisoft firewall değil antimalware dir.Çok teşekkür ederim bilgi için göz önüne bulundururum. Bilgisayarımda dün windows update yaptım office vs yazılımlar yüklendi ondan kaynaklı bir problem olabilir mi?
Emsisoft antimalware ile derin tarama norton360 ile tam tarama yapıp bulunan herşeyi sileceksin.
Bir dahada yasal olarak temin etmediğin (işletim sistemi, office, film herşey dahil) hiç bir yazılımı kullanmayacaksın.
Paran varsa emsisoft antimalwarede şu an %50 indirim var.
Çok teşekkür ederim bilgi için göz önüne bulundururum. Bilgisayarımda dün windows update yaptım office vs yazılımlar yüklendi ondan kaynaklı bir problem olabilir mi?Windows ve office orijinalmi?
Sorunun kullandığın korsan yazılımlardan bulaşan zararlılardan kaynaklanıyor anladığım kadarıyla.
Taramada tüm harici usb dislerin takılı olsun onlarıda tarat ve bulunan herşeyi sil.
Dr.web cureit ile tam tarama yap sorun devam ederse yaz elimden geldiğince yardım ederim.
Not:Bu yazdıklarımı en azından işletim sisteminin orijinal olduğunu varsayarak yazıyorum eğer işletim sistemin orijinal değilse bunlarla uğraşma direk orijinal bir işletim sistemi edin ve format atıp onu kur.
Dr.web cureit ile tam tarama yap sorun devam ederse yaz elimden geldiğince yardım ederim.Şimdi baktım windows 7 orjinal benim
Not:Bu yazdıklarımı en azından işletim sisteminin orijinal olduğunu varsayarak yazıyorum eğer işletim sistemin orijinal değilse bunlarla uğraşma direk orijinal bir işletim sistemi edin ve format atıp onu kur.
Tüm temizleme işlemleri bitince bunu indirip yükle güncelleştirip tam tarama yap.
Norton ve emsisoft'u da güncelleştirdikten sonra tarama yap.
Arkadaşlar sonunda sorunumu çözdüm herşey şu lanet olası Microsoft Security Essentials yazılımından kaynaklanıyormuş devre dışı bırakmıştım ama bilgisayardan kaldırdım sorunumu öyle çözdüm herşey için teşekkür ederim konu kilit pls
Hayır usta vaktim olmadı. İnternetten önemli bir dosya indiriyodum dediğin yazılımları indiremedim. Az internette gezindim benim gibi çoğu insanda bu hatayı alıyormuş, hepsi essentials yazılımından kaynaklandığını söylediler bende bilgisayarımdan kaldırdım sorunum çözüldü
Tamam sen bilirsin tekrar sorun olunca önce yazdıklarımı dene.
En azından emsisoft ile derin tarama yapsaydın.