mrb ben bi dosyayı bir programla kitledim yani o dosyayı basınca denetim masası çıkıo fakat daha sonra o programı yanlışlıkla sildim ve dosya öle kaldı yeniden yükledim programı fakat açmadı ne yapabilirim acaba
dosya erişimi
Selam Hangi programla kilitlediğini söylememişsin. Galiba bir klasör kilidi ile yaptın. Eğer öyleyse herhangi bir klasördeyken Araçlar/Klasör seçenekleri/Görünüm sekmesindeki
"Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" ifadesini kaldır . Sonra kilitlenmiş dosyanda nokta(.) dan sonra garip şeyler olacak onu noktayla beraber sil. açılması gerek
Sonra aynı şekilde ayarları eski haline getir.
hmm teşekkür ederim ama bu program sadece klasörleri kitliyo o yüzden uzantısı çıkmıyo ya programın ismini unuttum laptopta kaldı o da kardeşimde ama privacy li bişeydi sanırım.genel bi çözümü vardır die ummuştum ama
Tamam işte klasore uzantı vererek kilitliyor bunlar. Olmassa "klasor seçeneklerindeki korunan işletim sistemi ögelerini gizle" yi kaldır.
Yada en basiti winrar-winzip gibi programlarla depolayarak arşivle. Sonra winrar-winziple açarak. klasorünün Adındaki garip şeyleri sil.