slm arkadaşlar..masa üstü bilgisayarımda xp kurulu..masaüstünde bulunan bir dosyayı normal olarak siliyorum..geri dönüşüm dosyasındanda siliyorum..fakat yeniden başlattığımda dosya geri geliyor..güvenli modda sildim.yine geri geldi..format atmaktan başka nasıl silebilirim..teşekkür ederim
dosya silinmiyor
çeşitli müzik sitelerindeki linkleri kullanman gerekir :)
Yada Limewire gibi mp3 indirisini kullanman gerekir.
bence LİMEWİRE'den uzak dur hem yurtdışında yasak hemde çok virüs yersin.şu linkten FROSTWİRE kur istediğini indir bendeki mp3lerin %90'nı nı bu programla indirdim. www.frostwire.com/ - 18k -
Limewire bir paylaşım programı.İndirip kuruyorsunuz.sonrada programı açıp şarkı adını vs. yazıyorsunuz.O da limewire kurulu diğer kullanıcıların bilgisayarlarını arayıp size listesini veriyor.Ancak bu tabiki korsan.kylie nin dediği gibi ceza alanlar bile var.Ama ne yalan söyliyeyim ben de kullanıyorum
frostwire de cok kullanıslı her2side uygun ;)
arkadaşım paylaşım programlarının çoğuyla indirirsin ama limewire ü tercih etmem sana bearshare,imesh,frostwire gibi programlar kullanabilirsin
http://www.gezginler.net/modules ... d=limewire&lid=4017 LİME WİRE TÜRKÇE SÜRÜM
kyliebence LİMEWİRE'den uzak dur hem yurtdışında yasak hemde çok virüs yersin.şu linkten FROSTWİRE kur istediğini indir bendeki mp3lerin %90'nı nı bu programla indirdim. www.frostwire.com/ - 18k -Yasadışı program...