konuyu doğru yerdemi açtım bilmiyorum ama 100 mb dan fazla dosya upload yapabileceğimiz bir site var mı arkadaşlar? benim 108 mb lık bir dosya upload etmem gerekiyor ama tek başına bir setup dosyası 105 mb.onu bölemem dimi? yada nasıl upload edebilirim?
dosya upload
winrarla partlara bölebilirsin.
gökhan19winrarla partlara bölebilirsin.zahmetli olur bu yöntem, megaupload olabilir.
Winrar'la sıkıştırıp paylaşmak iyi bir fikir,az da olsa yerden kazanırsınınız.Bir başka program da Hjsplit programı,özellikle upload yapacağım dosya büyükse kullanıyorum.Herhangi bir sıkıştırma yapmadan dosyaları parçalara bölebilirsiniz.Fakat parçaları indiren kişilerin aynı programla birleştirmeleri gerekir.
Ücretsiz üye olarak www.divshare.com 'a yükleyebilirsiniz. Bir dosya için 200 MB yükleme limiti var. Üye olmanız dosyanın sitede daha uzun ya da siz istediğiniz müddetçe bulunması için gerekli.
350 MB'a kadar destekli www.sharebig.com var. Fakat 7 gün içinde indirilmeyen dosyalar siliniyor. Bu site indirilenler için iyi. Dosya indirme programlarını destekliyor.
7-Zip programı da Hjsplit'le bölünmüş dosyaları birleştirebiliyor.
evet arkadaşlar bende yeni keşfettim süper bir upload sitesi. upload ettiğiniz resim, video, mp3 dosyalarınızı online olarak kullanabiliyorsunuz. üye olmadanda dosya upload edebiliyorsunuz. Fakat kesinlikle üyelik tavsiye ediyorum çünkü üye olmadan 5-10 MB dosya upload ediliyor. fakat üye olduğunuzda küçük bir programı var indirdiğiniz zaman max 750 mb tek dosya upload ediliyor. (ben 500 MB upload ettim.) Aynı zamanda üye olan herkes ücretsiz 5 GB ücretsiz alana sahip oluyor ve dosyalarını istediği gibi kullanabiliyor istediği zaman linkleri alabiliyor ve web üzerinden size ait bir hdd(hard disk) varmış gibi. kullanımıda web gibi değil windows kullanıyor gibi. zannedersem yeni bir site çünkü daha eksikleri var yani yardım konusunu göremedim. İgilizce ve türkçe hizmet veriyor benim gördüğüm kadarıyla.
NOT: tarayıcı olarak Internet Explorer 7 veya daya yukarısını istiyor ama diğer tarayıcılardansa sadece üye olmadan upload ettiğiniz dosyaları numaralarını girerek indirebiliyorsunuz.