arkadaşlar bazı dosyalarıma virüs bulaşmış virüs programıyla temzlettirdim dosyalar kayboldu
ama halen var gözüküyo görünmüyo nero programıyla bakınca görünüyo
nolmalde görünmüyo ne yapabilirim acil cvp verebiliseniz sevinirim çünkü önml dosyalarım gidiyor
dosyalarım görünmüyor acil yardım
Güvenli kipte açıp tara yapar mısın bide tarama yaparken internet bağlantın varsa kapatman gerek karantinaya mı aldın direk mi sildin
yedek diye bir yere kopyalamış geri yüklüyorum ama tekrar bulup siliyo
direk sildim karantina felan bilmiyorum
Başka bir virüs programı kurup onla taratır mısın son temizlenirse ondan sonra tekrar eskisini kurarsın ben Avast kullanıyrum virüs bulduğum zaman karantinaya alıyorum ve sonra karantinadan siliyroum ve tarama yaparken int. bağlantısını kesiyorum
ya zaten temizlendi pc aban o dosyalar lazım geri getirebilirmiyim onarı dosyaları normalde proram sildi ama halen varmış gibi yer kaplıyor ve görünmüyo nero programıyla add yapınca görünüyor cd ye çektim sonra cd ye boktım ordada görünmüyor pc de virüs yok sace silinen dosyarı geri almak istiyorum sildikleride yedek diye bi dosya var orda var ama virüslü alınca tekrar virüs buluyo siliyo
Eğer virus programı ile sildiyseniz dosyalar niteliğini kaybetmiş olabilir böle durumlarda karantinaya alıp silerseniz virüsleri daha ii olur
başka çaresi yokmu yani gittimi dosyalarım