DoubleSafety 4.5 [10.06.2010]

CHIP Online
10-06-2010, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

DoubleSafety otomatik veri yedekleme ihtiyaçlarınızı tek merkezden  karşılayan bir uygulama. Sabit disk, ağ diskleri veya FTP ile internet  üzerinden yedeklemeyi destekliyor, 256 bir AES şifreleme sunuyor.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

DoubleSafety otomatik veri yedekleme ihtiyaçlarınızı tek merkezden  karşılayan bir uygulama. Sabit disk, ağ diskleri veya FTP ile internet  üzerinden yedeklemeyi destekliyor, 256 bir AES şifreleme sunuyor.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumBir bakışta:Pratik kullanıcı arabirimi
Düzenli aralıklarla yedek alma
AES şifrelemesi
FTP desteği
CD/DVD ve Blu-Ray/HD-DVD kullanabilme
Artırmalı yedekleme
Açık dosyaları da yedekleme

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: DoubleSafety 4.5

qøLGè•
10-06-2010, 12:10   |  #2  
qøLGè• avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
235 mesaj

Ne işe yaradıgını keske turkce yazsaydın

qøLGè•
10-06-2010, 12:13   |  #3  
qøLGè• avatarı
Yıllanmış Üye
235 mesaj

DoubleSafety otomatik veri yedekleme için bir programdır. zahmetsiz bir kullanıcı arayüzü ile, sabit diskinizde yedekleri saklayabilir veya yerel alan ağı kullanımı, FTP sunucunuza göndermek veya CD / DVD veya Blu-Ray/HD-DVD için yazıyorum. Sen DoubleSafety da otomatik olarak şifrelemek. 256-bit AES algoritması veri kullanarak yedekleme otomatik veri için bir program. zahmetsiz bir kullanıcı arayüzü ile, sabit diskinizde yedekleri saklayabilir veya yerel alan ağı kullanımı, FTP sunucunuza göndermek veya CD / DVD veya Blu-Ray/HD-DVD için yazıyorum. Size de otomatik olarak şifrelemek yedekleri 256-bit AES algorithm.Benefits of kullanarak verileri kullanılarak DoubleSafety: Düşünce-çıkış arayüzü Güçlü ve esnek Yazma sunucu özelleştirilebilir scheduler Şifreleme FTP an ile AES yedekleri yükleme standart CD / DVD ve Blu-Ray / HD-DVD Sürüm kontrolü Artımlı ve diferansiyel yedekleme Open dil dosyaları yedekleme aşağıdaki Available in: İngilizce, Çekçe, Hollandaca, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Lehçe, Portekizce, Rusça

Elimden Geldigi kadar cevirdim xD

_renovatio_
10-06-2010, 16:30   |  #4  
Yeni Üye
47 mesaj

katılıyorum qolGe keşke ne işe yaradığını türkçe yazılsaymış.çeviri için teşkkr...ben indirdim ama nasıl kullanacam bilmiyorum...