arkdaşlar download rekorunuz kaç?
benim 23 Gb resmini çekmiştimama buşlamadım silmişim galiba
sizinkileride söylerseniz sevinirim...
Download Rekoru
benim sırf komşudan indirdiğm bi 50 gb filan var benim kablosuz modemi onunkiyle değiştirdim laptop ile evimden dünya kadar şey indirdim :)
valla "null" diyo peygamber demiyo site şuanda. neyse benim kotam normal kullanımda 50-60gb tutar, normal takip ettiklerim dışında dizi veya oyun-film indirirsem rahat 70-80i bulur. 100'e yaklaşmıştım bi ara ay bitti anasını satim, ama bidahakine yapıcam onuda.
Şubat 29.683.381.569 (27,645 GB)
Mart 42.176.004.040 (39,279 GB)
Nisan 19.221.389.768 (17,901 GB)
2.5 günde 25GB .. bir ayda 160gb ... onunda fotosu vardı biyerde arasam bulurum .
mengu882.5 günde 25GB .. bir ayda 160gb ... onunda fotosu vardı biyerde arasam bulurum .öyle günlerimizde vardı pc server gibi çalışırdı durmadan indirirdik
maşallah bu arada
mengu882.5 günde 25GB .. bir ayda 160gb ... onunda fotosu vardı biyerde arasam bulurum .maşallah
ayda 160gb
senin hdd kaç gb
way be hiç kapatmadın mı? serwer yap gitsin
cakirler67maşallahDVD'lere yazıp harddiski boşaltıyorum
ayda 160gb
senin hdd kaç gb
Bu resimdeki bilgisayarda 160gb harddisk var .
Acer 2920Z
Lime Wire de film ve müzik indirdiğim zamanlarda pc sürekli açıktı ve 3 günde bir 6 saat kapatıyordum. (günde 25 gb. civarı) 3 günde 90 gb. Tabi 450 kb hızda indiriyor. Baktım dvd yetiştiremiyorum bıraktım. Ben aylık kotama hiç bakmamıştım. İlk defa kota bilgilerime ulaştım.
Şimdi rapidShare fre kullanıcısıyım sadece. O da 15 dakika bekletiyor. Geceleri de kapalı pc. Sonuç bu:
kotalı olunca böyle oluyor. :-D
1 ay gibi bir sürede 250 GB kadar dosya indirdiğimi hatılıyorum hatta daha fazla, bir çoğunu silmiştim ...
ben resmini çekmedim ama ayın ilk on gününde 4gb lık kotam doluyor geriye kalan 20 gün galacek ay indireceklerimin adres listesini yapıyorum
ben daha geçenlerde sınırsıza geçtim şu an hala dosya indiriyorum rapidshare biraz gıcıklık yapıyo ama neyse..
4gb kotalıda rekorum 7gb dı hiçbişey indirmemeye çalışsamda kota inatla doluyodu
SCARFACE_ben resmini çekmedim ama ayın ilk on gününde 4gb lık kotam doluyor geriye kalan 20 gün galacek ay indireceklerimin adres listesini yapıkardeş aynısını ben yapıyorum bütün download adreslerini not defterine kaydedip bi sonraki aya randövu veriyorum
4 GB kullananlar... Sizce sınırsız daha iyi değil mi? Geçiş yapın kurtulun sırılardan ,özgürleşin.
1 mbit sınırsız kablonetim var. bazen pc bir hafta hiç kapanmaz (bir seferinde sırf bir filmin son 20-30 mb ı yüzünden 16 gün kadar açık kalmıştı )
genellikle günlük 8 gb civarı downloadım var. eger indirdiğim dosya için p2p de iyi kaynağım varsa daha fazla olabiliyor. (bir seferinde 23 saatte 9,3 gb seviyesini aşmıştım ) ama aylık olarak söyleyecek olursam ortalama 200 gb gibi download ım var.
bu kadar şeyi ne yapıyon derseniz, büyük kısmı izlenip silinen filmlerden oluşuyo. ama tabikide arşiv içinde ufak çaplı bir harici hdd var ( 1 TB kadarcık ) hatta bunu aldıgımda nasıl dolacak diyordum. şimdi keşke iki tane alsaymışım diyorum.
Rambo_FT4 GB kullananlar... Sizce sınırsız daha iyi değil mi? Geçiş yapın kurtulun sırılardan ,özgürleşin.kesinlikle katılıyorum.
sınırsız bağlantı sinirsiz bağlantıdır şuracıkta uydurdum bu lafı. yerseSon Düzenleme: icemanphoenix ~ 29 Nisan 2009 12:45