bundan 2-3 sene önce internetten bişey indirirken yardımcı olarak flaşget programını kullanıyordum.rapid de sorun çıkartıyordu.şimdi aynı onun gibi ama rapid de sorun çıkartmayacak bir program arıyorum.konudan uzaklaştığım için güncel ne var bilmiyorum.yada flaşget bunu halletti mi? yardım- öneri bekliyorum.
download yardımcısı
bu Rapidshare Auto Downloader sadece rapid için galiba.biryerde açıklamasını buldun sıraya koyuyormuş sanırım rapidden indirilcekleri.kurdum ama pek bişey anlamadım.bunun içine mi atıcaz linkleri?
Merhaba,
Orbit Downloader MegaUpload gibi indirme araçlarına geçit vermeyen platformları bypass ederek bu platformlardaki verileri de indirebilir.
size de merhaba bu orbit gerçekten güzelmiş fakat indiremedim bi türlü.güvenlik bölgesi politikası tercihleriniz yüzünden iptal edildi diyor.nod32 de kapatarak denedim olmadı nedir bilmiyorum sorunun çözümü bulup deniyeyim
tamam sorunu düzelttim fakat birtürlü kullanamadım.rapidden 34 partlık oyun indiriyorum şimdi nasıl yapacam bilemedim.
googlede idman diye arat
hertürlü dosyayı tanıyor hemde türkce dil seçeneğide var güncellersen trce dil seçeneği yüklenir.
dosya indirmelerinde otamatik yaklaıyor ve size indirmek için soruyor.
yotube videolarının üstünde videoyu indir diye bile yazıyor.
internet download managerda çok harika bi program 120 kb den aşşağı hızla indirmez
Rapidshare Auto Downloader 3.4.9 | 660 KB
http://rapidshare.com/files/2246 ... .Auto.Dow.3.4.9.rarİndirdiğiniz dosyayı virus taraması yapmadan açmayınız...
Paylaşımınız İçin Teşekkürler Gayet Yararlı...