konu şu herkes güvenerek dosya download ettiği internet sitesini yazsın ama herkes gönül rahatlığıyla dosya download ettiği siteyi yazsın...
şimdiden teşekkürler acaba hangi site hayran kitlesine sahip göreceğiz...![]()
benim ki şimdiden
www.4shared.com
downloadlarınızı hangi sitelerden yapıyorsunuz ?
İndirdiğim bir programsa , programın kendi sitesinden indiririm..
İndirdiğim bir program ve seriali yada crack'i var diye indiriyorsam , nereden bulduysam oradan indiririm.
İndirdiğim bir oyunsa , rapid linklerini jdownloader'e koyarım , o indirir..
işletim sistemi gibi büyük dosya indirirsem , onuda internet download manager ile :)
İndirdiğim bir programsa , programın kendi sitesinden indiririm..Aynen Böyle İndiririm:)
İndirdiğim bir program ve seriali yada crack'i var diye indiriyorsam , nereden bulduysam oradan indiririm.
İndirdiğim bir oyunsa , rapid linklerini jdownloader'e koyarım , o indirir..
işletim sistemi gibi büyük dosya indirirsem , onuda internet download manager ile :)
İndirdiğim bir programsa , programın kendi sitesinden indiririm..
İndirdiğim bir oyunsa , Torrent kullanırım
Büyük dosyaları indirmek için torrent kullanıyorum.Yavaş bir yöntem olsa da (bazen 3-5 gün sürebiliyor)bana göre en güvenilir olanı.
Programlar içinse filehippo.com,inndir.com ve gezginleri tercih ediyorum.Tabi bazı programları kendi sitelerinden indirdiğim de oluyor.Rapidshare de sık kullanırım...
RapidShare hariç hepsi diye de ekliyorum.