bende autorun adlı virüs vardı ne esednod32 nede avira silemedi dracula kullandım sildi memnun kaldım
sürücülerim kitlenmişti tarattırdım buldu ve sildi sürücülerim açıldı... bu program sonra pcme zarar veririmi??? (internet yok)bende şimdiden tşkrlr
dracula virüs temizleyicisi iyimi???
Ben de herhangi bir zarar vereceğini sanmıyorum.
zarar vermez ben kullandım herhangi bir zararı yok
İsmini duymuşdum ama hiç kullanmadım.
Kullanmadıgım için de kesin bir yanıt veremicem.
Kullanan arkadaşımız yorum yapmış; herhangi bir zararı yok diyor...
Genede Sen bilirsin...
Bu programın zararlı bir etkisi yok. Kullanıcıların zaman zaman zararlı yazılımlardan dolayı karşılaştıkları bazı sıkıntılarda yararı olmaktadır.
Belirtmek gerekirse bunu bir güncel güvenlik programıymış gibi kullanmak yersiz ve yetersiz olur,Alternatif bir araç gibi kullanılabilir..
Ben Kücük Bir acıklama Yapayım..
-----------------------------------------------------------------------
dracula virüs temizleyicisi
Kardesin Cmd Kod systemiyle hazırlanmış Kücük komutlarla Calışan Ve autorun Gibi Küçük Virüsleri Yakalayip Silmek için Tasarlanmış Bir Proğramdır. [ Not : Ben Böyle biliyorum ]
dejian bence küçük cmd komutları konusunda bu kadar emin olmamalısın.Dracula bence son derece komplex yapılara sahip ancak biliyorsun ki antivirüs programlarının günlük güncellenmeleri gerekiyor ki bu da bir ekip çalışmasıdır.Turkish Developer'in dediği gibi şu an için antivirüs programı gibi değil, yardımcı virüs-zararlı temizleme programı gibi kullanılmasında fayda var.
Ben de Dracula virüs temizleyicisini kullandım!Kullanma sebebimde disklerimin birlikte aç komutuyla çalışması.Daha sonra anladım ki bi virüsün autorunu diskimi her açtığımda çalışıyor ve virüsün istediği yöne yönleniyordum.Dracula bu autorunları bulup siliyor.İşe yaradığını söyleyebilirim!
dracula virüs temizleyici ticari amaç gütmeyen bir ücretsiz virüs temizleme programı. Kullanmanızda bir zarar yok, flash belleğinizi takıp taratıp usb virüs temizleme de yapabilirsiniz. Elbette antivirüs programları gibi büyük veri tabanı olması veya onlar gibi detaylı analiz teknikleri olması beklenemez ki, ülkemizde yaygın görülen bilgisayar virüslerini program arayüzündeki virüs gönder formundan iletirseniz daha da gelişecektir. Uzun bir aradan sonra dracula virüs temizleyici 2020 sürümü çıkmış, hem deneyebilir hem de virüs gönderebilirsiniz :)