Selam forumcular, Dragon Age Origins aldım(Orjinal). 2 disk çıktı ilkini takıp yüklemeye başladı sonrada oyun açıldı 2.diskle neyapıcaz çözemedim birbilgisi olan varmı? Ha birde oyunun 1.02a yaması diğer yamalarıda içinde bulunduruyormuş,1.02a yamasını yüklendiğinde diğer yamaları yüklemeye gerek varmıdır?
Dragon Age Origins 2 Disk
İçerisinde oyunun yapım aşamalarını gösteren videolar,oyunun soundtrackleri ve wallpaperleri bulunmaktadır.Ek paket değildir.
Oyuna hiçbir yama yüklemeden başlamanızı tavsiye ederim.Bende oynuyorum ve inanılmaz güzel bir oyun.
Bu arada nereden nekadara satın aldınız.Oyunun tek disk versiyonlarıda olmalı, onlardan alsaydınız keşke.2.disk gereksiz.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,757 mesaj
Oyun açıldıysa ikinci diskte ekstralar olmalı.Collector's Edition mu aldınız? Ya da onun gibi bir versiyonunu?
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
149 mesaj
Oyunu D&R dan almıştım 60TL ödedim,ikinci CD de aynı menü açılıyor ama oyuna girmiyor, 1.cinin aynı dosyaları var ama daha az, Neden yama olayını tavsiye etmediniz anlayamadım???? Bu arada kutunun içinden bir şifre daha çıktı sanırım internetten gireceğiz herhalde onuda öyle olması lazım.