dreamreawer sorunu

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
lessi
09-12-2009, 13:06   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

merhaba  değerli arkadaşlarım.benim sorum şu olacak.flash cs4 photoshop cs3 ve dreamweaver cs4  kullanıyodum sorunsuz bier şekilde.ve bunları illegal kurdum ve  full.ve ekranıma   recister update  die  bir  yazı  geldi.photoshopu yükseltin diye. dalgınlığıma  geldi vee   tamam  butonuna bastım  .ondan sonra  ne flası nede dreamreaver i açabildim   adobe   update  etti   progranlarımı.  bunu küçük bir yazılım atarak yapıyomuş  .ben bu  engeli nasıl kaldırabilirim.  tekrardan kur diyen arkadaşlar  varsa  evet  kurdum  baştan ve kabul ediyo  kuruluyo  fakat  masa üstündeki öğeye tıkladığımda açılmıyo  licans  isminde bir dosya  çıkıyo.bunu  nasıl kurtara  bilirim  .sizlere  sormadan format atmak istemedim.  bu konu hakkkında  bilgisi  iyi  olan arkadaşlar  yorum yaparsa  çok  sevinirim.şimdiden çok teşekkürler

prison
09-12-2009, 22:58   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
585 mesaj

arkadaşım dalgamı geçiyorsun..korsan programları kurup güncelliyorsun sonrada açılmıyor diyorsun..tabikide açılmayacak..para verip alıcaksın babalar gibi kullancaksın..