http://img162.imageshack.us/img162/8895/hataic7.png
dreamweaver'ı açarken bu hatayı alıyorum. bir kaç defa kaldırıp kurdum. işin ehli birisi cevaplarsa çok mutlu olurum:(((
http://img162.imageshack.us/img162/8895/hataic7.png
dreamweaver'ı açarken bu hatayı alıyorum. bir kaç defa kaldırıp kurdum. işin ehli birisi cevaplarsa çok mutlu olurum:(((
Uyarı gayet net,orda dediğini yaptınızmı? veya indiridğiniz sürüm,veya ilaç hatalıdır.
tekrar kursan sorun yok olur sanırım :)
recep34Uyarı gayet net,orda dediğini yaptınızmı? veya indiridğiniz sürüm,veya ilaç hatalıdır.uyarıdaki dediğini yaptım. tekrar kaldırıp kurdum. ve özellikle belirtiyorum program orjinal türkçe orjinal cd.
Aklıma gelen ihtimaller;
Cd çizik v.s.dir o ksımda o yüzden hata olur.Antvirus antispayware v.s. gibi bir güvenlik yazılımı porgramın xml dosyalarını engelliyordur.Güvenlik yazlımlarını devre dışı bırakın.çizik cd içinde ya kopyalayın yada imajını alıp ordan yükleyin veya intenetten indirin başka bir sürüm orj. key ile kurun...
veya vista ise uacyi kapatmayı veya ilgili exeyi yönetici olarak çalıştırmayı deneyin....
recep34Aklıma gelen ihtimaller;ÖNCELİKLE SORUNUM İÇİN ÇÖZÜM ÜRETMEN BENİ MENMUN ETTİ. İŞİN RAST GELSİN ARKADAŞ. YÜKLEME DE SORUN YOK. PAKET HALİNDE YÜKLEME TAMAMLANIYOR. AÇARKEN VERİYOR SORUNU. VİRÜS PROGRAMINDA DA GÜVENİLİRDE İŞARETLİ. XP YÜKLÜ. YORUM İÇİN TEKRAR SAĞOL...
Cd çizik v.s.dir o ksımda o yüzden hata olur.Antvirus antispayware v.s. gibi bir güvenlik yazılımı porgramın xml dosyalarını engelliyordur.Güvenlik yazlımlarını devre dışı bırakın.çizik cd içinde ya kopyalayın yada imajını alıp ordan yükleyin veya intenetten indirin başka bir sürüm orj. key ile kurun...veya vista ise uacyi kapatmayı veya ilgili exeyi yönetici olarak çalıştırmayı deneyin....
Şunu dene
C:\Documents and Settings\kullanıcı adın\Application Data\Adobe
Burdaki Dreamweaver 9 klasörünü komple sil.DW kapalı iken... Sonra çalıştırmayı dene..
Bu arada dosyaların görünmesi için gizli dosya ve klasörleri göster, aktif olsun...
recep34Şunu deneabi 10 numarasın sen ya. sana nasıl teşekkür etsem benim kadar mutlu olabilirsin bilmiyorum. ama onlarca açtığım konudan, farklı sitelerden, tek biri bile çözemedi. belki çok kolay bir şeydi yaptığın ama benim için gerçekten çok iyi oldu. Allah işini rast getirsin!
C:\Documents and Settings\kullanıcı adın\Application Data\Adobe
Burdaki Dreamweaver 9 klasörünü komple sil.DW kapalı iken... Sonra çalıştırmayı dene..
Bu arada dosyaların görünmesi için gizli dosya ve klasörleri göster, aktif olsun...