merhaba arkadaşlar benim acer aspire 5720Z windows vista ultimate 32bit yüklü dizüstü bilgisayarıma Dreamweaver CS4 kurdum kurulum sorunsuz tamamlandı ama programı açtığımda hata verdi versiyon penceresinde takılı kaldı ilerleme yapmadı tekrar açtım yine aynı sorun diğer adobe yazılımlarımı kontrol ettim Photoshop CS4 ve Flash CS4 sorunsuz çalışıyordu tek Dreamweaver da hata veriyordu bende başka bir siteden farlı birtane indirdim tekrar yükledim yine aynı sorunu verdi artık vaz geçip CS3 sürümünü yükleyeyim dedim yükledim aynı sorun onada da oldu sorunun ne olduğunu anlayamadım aynı bilgisayara XP 32 bit işletim sistemi yüklü olduğu zaman çalışmıştı CS3 ve CS4 acaba sorun neden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürlerimi sunarım....
Dreamweaver CS4 ve CS3 Hatası
Sistem Özelliklrini Daha Ayrıntılı Yazarsan? Photoshop'un Son Sürüm CS3 and Cs4 Prog. Yüksek Sistem Gereksinimi İster..! Birde Hata Verdi Demişssin? Hatadan Kastın Ne ? Hata Mesajı Vs. ?
kardeş ilgin için teşekkür ederim galiba sorunu tam anlatamamışım şimdi dreamweaver açtığımda versiyon penceresi var hani adobe ürünlerinin bütün sürümlerinde olan programı başlattığında adobe firmasının çalışanlarının ismi yazan açılıştaki ufak dikdörtgen pencere var ya orada donuyor ve açılmıyor... bilgisayarıma flash ve photoshop cs4 yüklü onlarda böyle bir problem çıkmadı xp kullandığım zaman dreamweaverde de problem çıkmamıştı
sistem özellikleri
Nvidia GeForce 8400m GS 256mb ekran kartı
2 Gb RAM DDR2
intel pentium dual-core 2.00 GHz işlemci
özellikleri bunlar
ilgilendiğin için teşekkür ederim
ayrıca belki yardımı olur diye hata diye bahsettiğim pencerenin ekran görüntüsünü çektim bahsettiğim donan yer bura bundan sonra ilerlemiyor program böyle donup kalıyor
az önce dreamweaver 8 i yükledim artık daha eski sürümünü kullanayım dedim onda da aynı problemi verdi açılıyor gibi gözüküyor program kendiliğinden kapanıyor lütfen yardım edin deirecem sadece dreamweaver çalışmıyor bütün sürümlerinide denedim :(((((