Merhaba arkadaşlar; Öncelikle herkese kolay gelsin.
Arkadaşlar dreamweaver'da site yapmam gerekiyor. Dreamweaver'daki button'lar bana çok klasik geldi. Bunun için elimde bulunan Sothink Dhtml Menü diye bir program var. Bende bununla menüleri yapmaya karar verdim. Yalnız şöyle bir sorun var; Program pc'de yüklü olmayınca dreamweaver göstermiyor :(
Bu durma nasıl çözüm bulabilirim kodları elimde olduğu halde göstermiyor.???
Birde dreamweaver'da efektli bir şeklde açılır menü nasıl yapılır???
Şimdiden tşk :)
Dreamweaver'da açılır menü yapmak...
Arkadaşlar ya kimse mi bilmiyo
Kankiş vallaha aynı sorunu bende yaşıyorum. Program olmadan kod olsada olmasa da çalıştırmıyo f12 yapınca onun için bende normal buton yapcam :)
Açılır menüye gelince de bende bilmiyorum bilen arkadaşlar varsa iyi olur :)
Resimleri Takip Ederseniz Yapabilirsiniz Ama Anladığım Kadarıyla Görsel Birşeyler Yapmak İstiyorsunuz Size Bir Program Öneriyim 123FlashMenü Programı Çok Kullanışlı Açılır Menüler Var Üstelik Siz Sadece Yazıları Değiştiriyorsunuz Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana İyi Günlerde Kalın Kafanıza Bişey Takılırsa Özel Mesaj Atabilirsiniz
Arkadaşım tşk anlatmışsınız emeğinize sağlık ama...
Ben böyle demiyorum kii ... :(
Butttonlarla
Mesela bu sitede örnek var;
http://www.bilgisayarz.com/asp/index.asp
O Zaman Ben Sana 123 Flash Menü İsimli Programı Önereyim O Da Böyle Menüler Yapmaya Yarıyor...
Rar Şifresi: www.forumcampus.com
Program Açılınca Order Later deyin Ardından Program Açılınca Menülerde register Yazan Bir Yer Var Ordaki Registere Tıklayıp Serialdaki Kodları Kopyala Yapıştır yapıp Full Sürüm Kullanabilirsiniz
Peki program pc'de yüklü olmayınca butonların işlevi çalışı değilmi?
Bi programla denemştimde yükü olmadığında butonlar gözükmüyo sonra siteyi hocaya verdiğimde ortada buton yok :) O zaman gelir kocaman 0 :)
Hımm :) Teşekkürler ben deneyeyim bir sorun olursa yazarım.
Wondershare isimli Program Var Yalnız Buda Swf Dosyası Olarak Oluşuyor Ordan Siteye Çağırıyorsunuz
Özelden Attığın Mesajın Cevabı Buraya Yazmamın Sebebi Mesaj Kutun Dolmuş Bazı Şeyleri Sil :)