Driever sari soru isareti var ne eksik acaba
selam card reader ne oluyor sayin gazi909 kardes valahi bilemiyecegim yani gerci bir problem yok ama neden böyle birsey oldu anlam veremedim yani bilemiyecegim ama modem degin sey var takili kelebek yani wlan fritzbox 7170 usb takili baskada baska bir sey takili degil ama
Arkadaşım Driver sorunu var senin pc de hangi donanımda soru işareti var adı neydi donanım yazarsan yardımcı oluruz.
selam sayin arkasim sag olasin hallettim sag olun.hepinizden..
yanliz söyle söyleyim ben bu Treiber arama bulma isini ögrenmek istiyorum bunu nasil yapiyorsunuz bunu bana bilen ardaslar anlatabilirlermi acaba ögrenmeyi cok istiyorum yani bilmek istiyiyorum mesela diyelimki bügüne kadar sadece bir Grafikkarte treibasini indirmesini biliyorum gerisini hic indirmedim yani nasil buluyorsunuz yada hangi markasina göremi bunun bir püfnoktasi vardir galiba diyelimki ses treibasi lazim misal yani system vista bunu nasil bulmaliyim yani misal usb konturoler icin treber lazim diyelim nasil bulmaliyim yani iste böyle cok istiyorum ögrenmeyi yani hangi konuda olursa olsun ögrenmek iyidir diye kendimi gelistirmek istiyorum sanirim siz degerli ustalarin yardimlariylan bunu basaririm.mesela programlar treiber ariyorsun ama ben istiyorumki kendim bulayim yani bu konuda görüslerinizi vede bilgilerinizi paylasirsaniz memnun olurum
selam saygilar