Driever sari soru isareti var ne eksik acaba

catli42
07-03-2009, 23:54   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
267 mesaj

selam sayin arkadaslar söyle söyleyim bende iki system kurulu yani vista 1 32bit vede xp kurulu bir problem yok yanliz söyle bir soru isareti var ne olabilir bir türlü yapamadim iki systemde aynisi var acaba neden kaynaklaniyor yardimci olurmusunuz

GazI_9o9
08-03-2009, 00:53   |  #2  
GazI_9o9 avatarı
Yıllanmış Üye
1,126 mesaj

xp de ki dahili modem..vistada ise bilinmeyen aygıtın card reader olma ihtimali var mı veya aynı şekilde modem ?

catli42
08-03-2009, 01:16   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
267 mesaj

selam card reader ne oluyor sayin gazi909 kardes valahi bilemiyecegim yani gerci bir problem yok ama neden böyle birsey oldu anlam veremedim yani bilemiyecegim ama modem degin sey var takili kelebek yani wlan fritzbox 7170 usb takili baskada baska bir sey takili degil ama

efekerem
13-03-2009, 08:53   |  #4  
Yıllanmış Üye
875 mesaj

Arkadaşım Driver sorunu var senin pc de hangi donanımda soru işareti var adı neydi donanım yazarsan yardımcı oluruz.

catli42
20-03-2009, 16:49   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
267 mesaj

selam sayin arkasim sag olasin hallettim sag olun.hepinizden..

yanliz söyle söyleyim ben bu Treiber arama bulma isini ögrenmek istiyorum bunu nasil yapiyorsunuz bunu bana bilen ardaslar anlatabilirlermi acaba ögrenmeyi cok istiyorum yani bilmek istiyiyorum mesela diyelimki bügüne kadar sadece bir Grafikkarte treibasini indirmesini biliyorum gerisini hic indirmedim yani nasil buluyorsunuz yada hangi markasina göremi bunun bir püfnoktasi vardir galiba diyelimki ses treibasi lazim misal yani system vista bunu nasil bulmaliyim yani misal usb konturoler icin treber lazim diyelim nasil bulmaliyim yani iste böyle cok istiyorum ögrenmeyi yani hangi konuda olursa olsun ögrenmek iyidir diye kendimi gelistirmek istiyorum sanirim siz degerli ustalarin yardimlariylan bunu basaririm.mesela programlar treiber ariyorsun ama ben istiyorumki kendim bulayim yani bu konuda görüslerinizi vede bilgilerinizi paylasirsaniz memnun olurum

selam saygilar

efekerem
20-03-2009, 17:33   |  #6  
Yıllanmış Üye
875 mesaj

everest ultimate diye bir program sayesinde donanımınların markasını görebilirsin

catli42
20-03-2009, 21:05   |  #7  
OP Yıllanmış Üye
267 mesaj

selam sayin efakerem kardes bende bu program var benim demek istedigim bu degil benim sey treiber nasil aranir bulunur bulmak icin yoksa benmi yanlis anlatim benim treiber ariyorum ögrenmek icin ögrenecegim