PC'nizin sanal bir kopyasını oluşturun. Bu kopya içerisinde işletim sisteminiz, sürücüleriniz ve bütün ayarlarınız korunsun. Daha sonra USB diske atın, istediğiniz PC'ye takın ve kendi PC'nizden çalışın!Yeni bir sabit diske geömek ya da donanım değiştirmek, yedekleme yapmak, disk biçimlendirme işlemleri için de biçilmiş kaftan.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum
PC'nizin sanal bir kopyasını oluşturun. Bu kopya içerisinde işletim sisteminiz, sürücüleriniz ve bütün ayarlarınız korunsun. Daha sonra USB diske atın, istediğiniz PC'ye takın ve kendi PC'nizden çalışın!Yeni bir sabit diske geömek ya da donanım değiştirmek, yedekleme yapmak, disk biçimlendirme işlemleri için de biçilmiş kaftan.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumDetaylı ürün bilgisi: Paragon Drive Copy 10 Personal Edition websiteTeknik destek:Giveaway süresince http://twitter.com/paragonsoftware adresinden ücretsiz teknik destek alabilirsiniz.64 bit işletim sistemi kullanıcıları buradan indirebilirler
Kaynak: www.chip.com.tr
DOWNLOAD: Drive Copy 10 Personal Special Edition (English Version)