arkadaşlar drıverleri bulup setup olarak indirebilen bir driver bulucu ğroğram varmı çoğunu denedim setup olarak indirmiyor yardımcı olurmusunuz
drıver bulucu
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
83 mesaj
driver magician diye bir program var. onu kullanabilirsin
Yıllanmış Üye
235 mesaj
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj
arkadaşlar drıverleri bulup setup olarak indirebilen bir driver bulucu ğroğram varmı çoğunu denedim setup olarak indirmiyor yardımcıxp de bu program var..ama boyutu büyük ve eski sürücüler
vista ve windows 7 de malesef yok..
bu dediğiniz programların çoğunu bende denedim ama malesef iyi bir sonuç alamadım...internetten boşu boşuna 5gb lık baya bir arşiv indirdim ama hepsinde sonuç vermedi , bundan sonrada vericeğini sanmıyorum..
siz istediğiniz sürücüyü/sürücüleri , sürücünün sitesinden en güncel sürücüyü/sürücüleri indirerek , bunları cd/dvd ye yazdırabilirsiniz..
yada
Recep Baltaş'ın dediği gibi Windows 7 kurun..
Yeni Üye
41 mesaj
Ben Win 7'yi yeni kurdum.Ama hp 3920 yazıcının sürücüsünü bulamadım. Acaba sürücüsü yok mu henüz, yoksa ben mi bulamadım?
Taze Üye
5 mesaj
bu konuda sessiz kalmak istemedim:)
program ismi
ParetoLogic DriverCure 1.3 sürümünü kullana bilirsiniz patch ile ile arama yapınız
hatta sizin için upload da edeyim:)rapidshare adresinden free user diyerek bi kaç sn bekledikten sonra DOWNLOAD ı tıklayarak indiriniz
http://rapidshare.com/files/3144 ... erCure_1.3.rar.html
ParetoLogic DriverCure 1.5 sürümünün patch i ben bulamadım onu bula bilir iseniz çok daha iyi olur