arkadaşlar driver nasıl güncellenir yardım ederseniz sevinirim
driver güncelleme???
ne driveri ?
ekran kartı driveri ise ati ise atinin nvıdıa ise n vıdıanın sıteden modelını yazar en güncel sürümünü indirrsin kardes
valla haklısın biraz saçma konustum ama bilgisayar yavaşladığında driver güncelleyin diyorlar ben driverlerden pek anlamadığım için sordum size
erşah bi linkini verirsen sewinirim
erşah bi linki versen bende indirim driverleri güncelleyim
erşah kardeşim çok saolda bu programla tüm driverleri nasıl güncelleyebilirim daha doğrusu bu programı nasıl kullanabilirim
Programı açtıktan sonra yukarıda " Rapor " seçeneği var.Tıkla."İleri" yi tıkla.Özel seçim seçeneğine gel."İleri" tıkla.Orada ( Bilgisayar,Anakart, Görüntü birimi,Çoklu ortam , Ağ, DirectX, Aygıtlar, Yazılım) seçenekleri başına tik koy."ileri" tıkla.HTML SON. Bekle.Karşına bir belge çıkacak. Belgede bilgisayarının parçaları hakkında bilgi ve bu parçaların yazılımları çıkacak.Orada yazılım ile ilgili dosyalar mavi renkte görünecek.Tıkladığın zaman internetten otomatik olarak yazılımın kendi sitesine gönderileceksin.Eğer yine yapamazsan bilen bir kişiye göster.Mutlaka yapar. İyi akşamlar...
çok saol erşah kardeşim dediklerinin hepsini yaptımda drver güncellemek bilgisayarımı hızlandırmadı benim pc geçen hafta aniden hız düşüşüne geçti ne yapabilirim şu an bilgisayarım çok yavaş ne yapabilirim pcmi nasıl hzlandırabilirim