arkadaşlar bende casper notebook var format attım ama ses ve ekram kartı driver i ni bulamadım. aygıt yöneticisinde -pc device - video denetleyicisi (vga uyumlu) bu ikisininin driverini bulamadım. sesin ve ekran kartının hangi sürümünü indirecegimi bilemiyorm bunu ögrnmenin bir yolu var mu lütfen yardımcı olun. ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.....
driver sorunu pls acil yardım
indirip bir kurayım inşallah olur ama daha önce indiridğim driver ler uyum saglamadı sürümü desteklemiyormuş inşallah bunu dstekler
ama bu link teki driver lerden hangisini indirecegim açlan sitede bir çok link var
xp yazanları ekran kartın ati ise ati linkinden nvıdıa ise onun linkinden indir
seni anlıyorum ama benim problemim drevileri yüklüüyorum ama uyan sürüm değil yanıtı veriyor anlayacagın hangi sürümü indirmem gerektiğini çözemedim hattaa casper in sitesinden indiriyorum onuda kabul etmiyor sürüm uyuşmuyor bunun başka yolu var m acaba hangi drevir leri kullanmam gerektiğini gösterenn program falan yoksa başka yöntemlerle öğrene bilirmiyim.. ilgin için teşekkürler..
xp ona dikkat ediyorum xp indiryorum ama her defa sında kur kapanacak sürücü desteklemiyor falan diyor
selamlar
önce everesti indir ve sistem özelliklerine bak sonra hangi driverı istediğini yazarsan daha kolay olur
http://www.yeniprogram.gen.tr/in ... timate-Edition.html