mrb arkadaşlar bende xp kurulı idi ve vista fakat ikisinde de sorun yaşıyorum 2 yıldır bunları silip win 7 yükleyecem fakat elimde 7 nin sürücüleri yok win 7 kendisimi buluyor sürücüleri ben yüklemem gerek yok mu birde elimde win 7 dvd si var ben nasıl format atacam da kuracam bu 7 yi bend e3 tane partition var çünkü bilen arkadaşlardan lütfen yardım tşk..
driver sorunu yaşıyorum
arkadaşım sistemini yaz bi driver gerekli olan parçaları bende çok var drıver cdsi dwdsi bir çok kişiye yardımcı oldum upload ettiğim linkleri atarım ordan indirrsin vista win 7 32/64 driver deposu full de :)))
ben siatamimi 2007 de aldım biraz eski
anakart asusu p5b serisi
ekran kartı asusu 1550x başka da yok sanırım gerek duyulan ama win 7 otomatik olarak sürücüleri tanımıyor mu zaten?
http://nonpasaran-windows7.blogs ... ows-7-kurulumu.html
buraya göz at sorununa çözüm bulursun.
mrb arkadaşlar bende xp kurulı idi ve vista fakat ikisinde de sorun yaşıyorum 2 yıldır bunları silip win 7 yükleyecem fakat elimde 7 nin sürücüleri yok win 7 kendisimi buluyor sürücüleri ben yüklemem gerek yok mu birde elimde win 7 dvd si var ben nasıl format atacam da kuracam bu 7 yi bend e3 tane partition var çünkü bilen arkadaşlardan lütfen yardım tşk..
evet tanıyor sen önce formatla tanınmayan drıver olursa yardımcı olurum asus drıver larım çok
şimdi cevap veren arkadaşlarıma çok teşekkürler o zaman ben win 7 yi kurayım ve onu aktifleştireyim sizin dediğiniz gibi o sürücüleri kendisi tnıyacak tanırsa zaten sorun yok değil mi? tanımazsa ben tekrar sizlere döneyim o zaman başka bir fikir verecek olan arkadaşım varsa lütfen versin tşk..
şimdi cevap veren arkadaşlarıma çok teşekkürler o zaman ben win 7 yi kurayım ve onu aktifleştireyim sizin dediğiniz gibi o sürücüleri kendisi tnıyacak tanırsa zaten sorun yok değil mi? tanımazsa ben tekrar sizlere döneyim o zaman başka bir fikir verecek olan arkadaşım varsa lütfen versin tşk..verdiğim linki incele birçok bilgi mevcut temiz vede anlaşılır kolay gelsin.