Win95-98'de sorunsuz çalışan "Driver" GT Interactive otomobil yarış oyununu XP'de oynayamıyorum. Xp için yaması olan varsa şimdiden teşekkür ederim. Birçok foruma yazdım, belki buradan yardım eden biri çıkar.
Saygılar
Driver yarış oyununun XP yaması var mı?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yokmu bu oyunun yamasını bana bulacak hayırsever? Yada bu oyunu bugüne kadar hiçkimse oynamadı mı?
Dediğin oyunu bilmiyorum. Ayrıca yamasıda var mı yok mu bilmiyorum ama ben Driver 3 ü oynadım. Seninde oynamanı tavsiye ederim. Oyun Miami de başlıyor Nice de gelişiyor ve son bölümlerini İstanbulda bitiriyorsun.
Gerçekten güzel yapmışlar. Saten oyunun başında videoda istanbulda bir hastane gösteriliyor ve Türkçe konuşmalar duyuluyor. Oyun sırasındada ezan sesleri türkçe konuşmalara rastlamak mümkün.
Driver oyunundan hoşilandığın için belki ilgini çeker diye söyledim. Üstelik Xp de sorun yaratmıyor :)
Merhaba KorsanNetTeam
Evet bu oyun hem benim hemde oğlumun hoşuna giden bir yarış oyunuydu. Win98de çalışan oyun, XP de çaılşmıyor. Yamasını da birtürlü bulamadım. Driver3 de güzel bir oyun galiba. Yine Driver türü bir oyun vardı ama playstationlarda oynanıyordu. Arabayı kullanan kişi kaza yaptığında yanına gelen polisi dövüyordu. Böyle bir oyunun pc versiyonunu da bulamadım. Senin dediğin Driver3 oyununu nereden bulabilirim?
Saygılar
pc versiyonunu korsan oyun satan heryerde var
Sesiğin gibi bir başka oyun GTA Sanandreas. Ordada bir kişiyi yönetiyorsun ve hayatını yaşıyorsun. İster sokaktan giden adamları dövüyon ister arabaya ister motora biniyon, yemek yiyon vucut geliştime kurslarında kaslarını geliştiriyon, yeni döğüüş sitilleri öğreniyon kıyafet mağzalarından yenii kıyafetler alabiliyon istediğin yerin resmini gotoğraf makinenle çekenbviliyon, duvarlara dpreyle yazılar yazaviliyon. Yani anlıcak bir serserinin hayatında yapabileceği herşeyi yapabiliyon. :)
Gerçekten güzel bir simülasyon. Eğer bu oyunu denemediysen mutlaka dene.
Ama oyunları nereden bulacağına dair bir şey söyleyemem. Ben gidip cd satan yerlerden oyunu alıyorum.
İsmim Korsan ama korsan oyun nasıl temin edilebileceğini bilmiyorum :))
GTA Sanandreas oyununu kırık bir cd ile bir ara kurmuştum. Hep denememde pc'mi göçertmişti. Bende bu oyunu kaldırmıştım.
Ama Driver oyununun XP versiyonunu başka bir forumdan oyunsever bir arkadaş dün bana gönderdi. Kurdum sorunsuz çalışıyor. Uğraşın için sağol.