MEHMETÇAM sormuş:
iyi çalışmalar. hp laserjet 1522 yazıcım bilgisayarda kurulu vaziyette iken hp den bir güncelleme geldi bende onay verdim.Güncelleme yüklendi ama yazıcı ortadan kayboldu. Yazıcı ağa bağlı bir yazıcı. Normalde bilgisayar yazıcıyı ağda görüyor. Ama yazıcıyı kurmaya kalktığımda bilgisayar ağ üzerinde yazıcıyı bir türlü bulamıyor.Otomatikde arattırdım yazıcının ıp adresine girerekte denedim. Ayrıca güvenlik duvarı ve antivirüs proğramını devre dışı bırakarakta denedim bir türlü olmuyor. Ama ağda ve yazıcımda problem yok çünkü yazıcıyı terminal bir bilgisayara kurup denedim anında bulup kuruyor. Acaba bu yazıcıyı bilgisayarıma kurmamı daha doğrusu yazıcıyı bilgisayardan ıp adresinden görebilmeme rağmen kurarken yazıcıya bulmasını engel olan nedir. Şimdiden teşekkür ederim.
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
BİLGİSAYARIMIN İŞLETİM SİSTEMİ WİNDOWS XP
HP LASERJET M1522nf yazıcı
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 1.1.4322; OfficeLiveConnector.1.3; OfficeLivePatch.0.0; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)