windows vista kullanıyorum.bildiğiniz gibi ekran kartları için directX3d driveri var.benim ekran kartı anakartla bütünleşik o yüzden anakartın sitesinde aradım driveri bulamadım.işte direct X 3d 9 driverini bulamadığım anakartın ismi(Everestten bakılmıştır)
MSI MegaBook M660/M662(MS-1034)
anakartın ismi bu ayrıca anakartın kimliği vardı bide everestte onuda yazıyımmı buraya?
driverimi bulamıyorum
MSI'ın sitesine girip senin anakartını bul, orda "download drivers(sürücü indirmeleri-yüklemeler vs.)" gibi bi kısım vardır oraya gelip VGA sürücülerinin VISTA sürümünü indirip kurman cozecektir(32/64bit sürümlerede dikkat et)...
sakarboy hangisini indirecem çünkü benim anakart için everest M660/M662(MS-1034)
diyor.yani iki başlığıda yazmış.yani anlamadığım hangisini indirecem.yoksa 2sinide mi indirebileceğim anlamına mı geliyo bu?
minnoş_97sakarboy hangisini indirecem çünkü benim anakart için everest M660/M662(MS-1034)ikiside aynı seri cihazdır
diyor.yani iki başlığıda yazmış.yani anlamadığım hangisini indirecem.yoksa 2sinide mi indirebileceğim anlamına mı geliyo bu?
ikisinden birininkini indirebilirsin.
teşekkür sakarboy o repi nası yaptın :D neyse teşekkür işallah olur da şu istanbul kıyamet vaktini indirim bu arada gpu-z yide duydum ama everest daha iyidir diye yaptım bayaada iyi oldu işe yarar büyük ihtimal sakarboy bu arada istanbul kıyamet vaktinde tılsım serverinde oynayan varsa öm atsın tılsımda karakter açcam :D