Merhabalar herkese...
Buna benzer bir konu daha önce açıldımı bilmiyorum ama uzun zamandır Foruma girmediğim için arama nerden yapılıyor bulamadım, o yüzden kusurumu mağzur göreceğinizi ümit ediyorum...
Geçenlerde Iphone ile ilgili sıkıntı çektiğim için cep telefonu forumlarının birinden Itunes da bozuk olabilecek bir dosyanın yenisini indirdim. Fakat ne olduysa ondan sonra oldu.( Forum güvendiğim bir forum bu arada). Resimde görüldüğü gibi aygıt yöneticisinde usb netzwerk vs driverlerın kenarında ünlem işareti çıkıyor. Kaldırıp Aygıt yöneticisinde yenile dediğimde kendi tekrardan driverları sorunsuzca yüklüyor ve sorunsuzca bilgisayarı kullanıyorum. Ama Bilgisayarı baştan başlattığımda tekrardan aynı sorunları yaşıyorum.
Söz konusu dosyayı silip itunes u kaldırdım ( ki bence itunes gördüğüm en tiksindirici programlardan ) . Ama sorun hala dewam ediyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz, en son çare format tabiki. Ama hanil oluda formata gerek kalmazda bende saatlerimi kurtarırım. Heleki şu sınav döneminde hiç uğraşamam formatla filan.
Bilgisayarın teknik özelliklerine gerek yok sanırım, işletim sistemir olarakda
Windows 7 Home Edition 64bit
Şimdiden teşekkürler...
Driverlarda Ünlem İşareti Çıkıyor, Nasıl Düzelir ?
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 3
96 mesaj