Arkadaşlar sürekli mavi ekran hatası alıyordum formatla bi türlü geçmedi herkes format at dedi durdu yanlış atıyorsundur falan filan ama hiç sanmıyorum arkadaşlarımaa ben atıyorum hiç sorun yok onlarda. benim pcde niye olmasın ki!
Herneyse bende Everest programını indirdim sonra bilgisayarın driverlarında bi tarama yaptım ve aşagıda yazdıklarımda Bad sekmesinde kırmızı çarpı işareti vardı.
Sanırım bozuk driver oldugu için...
Neyse ben şu donanım bilgilerini bi yazayım bu driverları indiriyordum ama bi de baktım ücretli :D 8 driver var hepsine nasıl para ödeyeyim dedim ve buraya konu açayım dedim umarım yardım eden çıkarrrr... :(
NVIDIA Geforce 6200 TurboCache(TM)
--
Standart Çift Kanallı PCI IDE Denetleyici
VIA Bus Master IDE Denetleyici
--
Tak Kullan Monitör
--
VIA Rhine II Fast Ethernet Adapter
--
PC Camera
--
Realtek High Definition Audio
--
System Devices
VIA I/O APIS Interrupt Controller
Ayrıca donanım bilgilerimi de yazayım...
CPU DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200)
Anakart Adı ASRock 775Dual-VSTA (4 PCI, 1 PCI-E x16, 1 AGP, 2 DDR DIMM, 2 DDR2 DIMM, Audio, LAN)
Ses Bağdaştırıcı Realtek ALC888/1200 @ VIA VT8237A High Definition Audio Controller
Ağ Bağdaştırıcısı VIA Rhine II Fast Ethernet Adapter (192. [ TRIAL VERSION ])
bana yardım edebilecek olan arkadaş varsa lütfen bi araştırsın valla çok duamı alacak yardım eden olursa çünkü kafayı yiyecem hergun mavi ekran hatasını görmekten araştırmaktan bıktım heryerde aynı yazılar.. millet copy paste yapıyor :D