Drivermax programiylan driver indirmak nasil olur.

catli42
18-07-2009, 22:43   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
267 mesaj

selam sayin arkadaslar benim bir sorum olacakdi söyle ben drivermax programini kurdum yanliz bir tane driver indiremedim nasil indirilir bana bu konuda yardimci olurmusunuz buraya resimde ekliyorum

buraya kadar geliyoeum burdan sonrasini beceremedim yanlismi yapiyorum bu konuda bana yardimci olurmusunus benim treibalar eski version gösteriyor  vista da günceleme yapiyorum diyorki suanki system enson güncel system diyor ben bu isden bir sey anlamadim

manbord markasi asus p5q  grafikkarti nvida 9500 gt

StyleALP
18-07-2009, 23:02   |  #2  
StyleALP avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,601 mesaj

Programı tam anlamadım yani resimler pek yeterli gelmedi. Bir ara DriverMagic diye bir program denemiştim. Çok pişman oldum. Virüs indirmekden başka bişey değildi. Sana önerebileceğim en uygun, kullanışlı ve Bilgisayarın için gerekli tüm bilgileri ortaya dökerek ( ısı değerleri, sistem bilgisi vs. ) driverlarını indirmeni ve güncellemeni sağlayacak program; EVEREST ULTİMATE EDİTİON.

catli42
18-07-2009, 23:42   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
267 mesaj

selam pekiyide bu programda nasil günceleme yapacagiz everest ultimatr edition
bunda sadece sistem bilgileri veriyor degilmi

StyleALP
18-07-2009, 23:51   |  #4  
StyleALP avatarı
Yıllanmış Üye
1,601 mesaj

Programdan pek birşey çıkaramadım yalnız Everest Ultimate Edition 'da tüm donanım bilgilerinizi alıp, driver yükleyip ve güncelleyebiliyorsunuz. Yani daha kapsamlı bir yazılım.

ilginch
19-07-2009, 00:01   |  #5  
Yıllanmış Üye
1,635 mesaj

en alt resimde continue - free user a tıkla, indirdiğin dosyayı da drivermax pro ile aç.

catli42
19-07-2009, 00:01   |  #6  
OP Yıllanmış Üye
267 mesaj

nasil yani ben pek bu isden bir sey anlayamadim everest programiylan nasil treiber güncelleniyor

StyleALP
19-07-2009, 00:08   |  #7  
StyleALP avatarı
Yıllanmış Üye
1,601 mesaj
Alıntı: catli42  
nasil yani ben pek bu isden bir sey anlayamadim everest programiylan nasil treiber gü
 Program içinde her donanım ayrı ayrı katagorilenmiş. Driver yükleyeceğiniz donanıma tıklayarak donanım bilgilerinin en altında yer alan Sürücü Yüklemesi veya Sürücü Güncellemesi seçeneğinden işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

catli42
19-07-2009, 00:41   |  #8  
OP Yıllanmış Üye
267 mesaj

sag olasiniz drivermax lan bir tane indirdim kurdum simdi yesil oldu demekkki dil bileceksin yada bir bilene soracaksin diye bosa söylememisler yani  birde bu program güvenilirmi ben burabir blog usta vermis ondan yola cikarak indirdim yani viruz felan indirmez degilmi yani chip.com.tr güveniyorum siz degerli ustalar sayesinde bizlerde ciraklik görüyoruz

ilginiz alakaniz icin tesekkürler

StyleALP
19-07-2009, 00:50   |  #9  
StyleALP avatarı
Yıllanmış Üye
1,601 mesaj

Ya ben o DriverMagic olayından sonra böyle yazılımlara güvenmiyorum ama DriverMax 'ı kullanmadığımdan yorum yapmak istemiyorum. Ancak EVERESET Ultimate Edition kaliteli bir yazılım olmuş. Cidden artık vazgeçilmez yazılımlarımdan bir tanesi. Denemeni tavsiye ederim.

catli42
19-07-2009, 01:13   |  #10  
OP Yıllanmış Üye
267 mesaj

ya aynen bende var o programda onda güncelme isini bilmiyorum gerek bilgiyardaki isimlerini herseyi yaziyor madem everest programiylan treiber güncellemesi oluyorsa tarif edermisiniz hem ögrenmis oluruz

StyleALP
19-07-2009, 11:42   |  #11  
StyleALP avatarı
Yıllanmış Üye
1,601 mesaj

Tabii...
 EVEREST Ultimate Edition programıyla örneğin ÇipsetDriverını yükleyeceksiniz. Çipseti anlatayım örnek olarak;

* Programı açın. İlk anasayfasında bulunan Anakart sekmesinden Çipsetsekmesine girin. Sayfanın en altında Çipset Üreticisi hakkında bilgileryer alıcak. Oradan Çipset 'inizin sürücü yüklemelerine vegüncellemelerine bakabilirsiniz.( Bknz: resim )

catli42
27-07-2009, 15:57   |  #12  
OP Yıllanmış Üye
267 mesaj

selam sayin arkadaslar simdi diyelimki bilgisayara format attik treiber cd yok diyelim benim anakartin markasini ögrendik diyelim sayfasinida bulduk diyelim simdi oradan indirecegimiz sürücüler hangisi olmasi lazim simdiki verecegim resimde bunlarin hangilerini indirecegim  mesela benim system vista 32 bit okeymi buradan bana hangilerini indirmem gerekiyor bunu bana anlatirmisiniz bir zahmet japonca ingilizce yaziyor

meinbort  asus p5Q