drop down menüleri boş çıkıyor

HPQ-User
10-05-2008, 15:46   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

old fox sormuş:
Bir ay önce Win XP run menüsü ve İnt.Explorer adres menüsü kendiliğinden boşaldı.Yeni yazdığım komut yada adresler bir sonraki açılışta otomatik olarak sliniyor.Explorerda gerekli ayarlar yapıldı resetlenerek İ.E. 7 yüklendi ama olay sadece explorer sorunu değil.Run menüsündeki komutlarda her açılışta boşalmış oluyor.Eskiden drop down menüsünde tüm komutlarım dururdu.(Regedir Msconfig vs. gibi) şimdi her boot edişte bomboş çıkıyor.Ad-aware vs. gibi bir çok 3.parti programla sistemi atarattım.Spyware dahil..virüs taraması da yaptım herşey normal.Olay kafama takıldı bir kere yardım edrseniz sevinirim.13 yıldır bilgisayarla uğraşıyorum ilk kez bir sorun karşısında çuvalladım.Explorerda her seferinde adresleri yeniden yazıyorum..örneğin www.hurriyet.com.tr  eskiden otomatik olark tamamlanırdı şimdi olmuyor..iki olayın birbiriyle bağlantılı olduğunu sanıyorum..Registry anahtarlarıylada uğraştım..olmuyor..imdaat.

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
intel pentium 4 2 Ghz. 250 mb Ram 40 gb hd. xp pro.(service pack 2 dahil)

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322)