selamlar arkadaşlar.size danışmak istediğim bir konu var.lg 42lm 620s tv sahibiyim.aynı zamanda 5+1 ev sinema sistemim var.tv dts sesleri çıkarabilirken sesi sinema sistemine aktardığımda dts uzantılı sesler çıkmıyor.hani diyeceğim ki tv dts yi desteklemiyor ama öyle bir durum yok.tv de ses çıkarkan optik kablo ile ses bağlantısı yaptığım sinema sisteminden ac3 ses çıkıyor ama dts çıkmıyor.bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
dts ses sinema sisteminde neden çıkmıyor?
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 2
31 mesaj
dün sorunu şöyle çözdüm.tv'de digital ses çıkışı kısmını pcm olarak seçince sorun çözüldü.alt yazılı orjinal sesi dts olarak kullanabiliyorum ama size şu soruyu sorayım: ac3 ses formatında ses daha yüksek çıkıyodu.dts ses formatında ses daha az çıkıyor sesi daha çok açmak gerekiyor.bu normail mi?
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
dün sorunu şöyle çözdüm.tv'de digital ses çıkışı kısmını pcm olarak seçince sorun çözüldü.alt yazılı orjinal sesi dts olarak kullanabiliyorum ama size şu soruyu sorayım: ac3 ses formatında ses daha yüksek çıkıyodu.dts ses formatında ses daha az çıkıyor sesi daha çok açmak gerekiyor.bu normail mi?Teşekkür ederim sayende çözdüm :)