Üç beş arkadaşın tartışmasıyla yöneticilerin el attığı bu başlık demin önce kapatıldı. Bu konu hakkında ki yorumlarınızı almak istiyorum. Ama sakın olaki burada tartışmaya devam etmeyin ve forum kurallarına ihlal etmeyin !
* IYI ForumLaR...
Üç beş arkadaşın tartışmasıyla yöneticilerin el attığı bu başlık demin önce kapatıldı. Bu konu hakkında ki yorumlarınızı almak istiyorum. Ama sakın olaki burada tartışmaya devam etmeyin ve forum kurallarına ihlal etmeyin !
* IYI ForumLaR...
resmen yorumsuz yani
ağıza alınmayacak laflar edilirse tabii ki de kapanır
sonuçta burası çok ciddi bir forum öyle kelimelerin de o tür kavgaların da edilmemesi gerekir
yani o joke denilen şahsiyet hala banlanmamış ya artık bişiy demiyorum...
kimler in attığı mesajlar la küfürmü ettiler na oldu
ya bi kişi bana en uzun forum konusu senin yüzünden kapandı diyor :(:( ben bişey yapmadım :'(
Ben mi dedim? Sadece baktın önceki sayfalara senin biraz cozuttuğunu gördüm ama sonra Joke'un mesajlarını gördüm. Joke yapmış. Atılsın hatta mahkemeye verilsin.
Aferim be.
Aferim size.
Bir daha ne mesaj yazarım o konu açılsa bile ne başka birşey.
O kişiyi zamanında uyardım kendimi zor tuttum mesaj yazmamak için. Tutamadınız değilmi kendinizi. Tuğrul msn e gel koçum.
Ayıp ya. Tamam kabul bende sinirleniyorum agresif davranıyorum ama şu konu kaç kere kitlendi yapmayın yahu.
Bundan sonra demekki Konu dışı kısmına girmeyeceğim. Bir kafa dağıttığımız orası vardı.
Alkış Bravo valla tek kelime bravo.
Her birinizin elini sıkarım. Halil Mollaoğlu ne güzel söylemiş.
Birde heyecanla gelip Star Wars serisini izleyin çok güzeldi diyecektim, kursağımda kaldı. Sağolun hepiniz!
Çok canım sıkıldı bu sefer zor açılır.
Ya filmden çıktım bu gün blog girdisi yapmıştım ne güzel günün bloğu seçilmiş hemen. Windows Kaynak İzleyiciyi anlatacaktım resimleri de hazırladım. Sinirden sildim be.
Zevk kalmadı. Tuğrulla konuştum sadece benmiyim diye sızlanıyor.
Adem ne güzel aldığı ürünü sergilemek istemiş. Tuğrulda alıntı yapmış. Alıntıya resim koydu diye adama da yüklenilmez ki. Anlamaları gerekirdi bir resimden cıngar çıkartan birisiyle muhabbet edilmeyeceğini...
Valla tadım kalmadı iyi geceler size.
Konunun kilitlenmesi bir bakıma iyi oldu.
İsim vermeyeceğim ama bazı arkadaşlar bu konuyu msn gibi kullanıp mesaj kasmaktan başka birşey yapmıyorlardı.
Sonuçta konu zaten amacından çoktan sapmıştı ve adeta Chip forumun belini büken bir kambur gibi duruyordu.
Alternatif konular açılabilir tabi ki ama 12000 küsür mesajın yazıldığı bir konuda çok daha güzel ve faydalı işler yapılabilirdi.Bu fırsat değerlendirilemedi maalesef...
Hepimize geçmiş olsun...
insanlar kendini bilmeyince bu gibi durumların ortaya çıkması çok doğal..bu arada tuğrul kardeşime kimse boşyere yüklenmesin o yaşlarda hepimiz kavgaya meyilliydik..+ kötü bişeyde yapmamış kendini savunmuş ama yaşı itibariyle duracağı yeri bilememiş..sonuçta olan olmuş bir kendini bilmez yüzünden arkadaşımızı kardeşimizi birbirimiz kırmayalım..bu kişi tuğrul değilde bi başkasıda olabilirdi..bence onu asmak yerine moralini düzeltelim..benim şahsi düşüncem budur katılana katılmayana saygı duyarım..
ya bi kişi bana en uzun forum konusu senin yüzünden kapandı diyor :(:( ben bişey yapmadım :'(
Tuğrul onu söyleyen bendim. Kim diyorsa direk söyle kardeşim. Tutup dövecek değiliz ya. Kapandı bir kere.
İçimde kaldı be: Star wars ı kesin izleyin. 1. filmden sonuna kadar içinde kahraman ölen tek film herhalde.
1. usta jedi ölür
2. de skywalker ın annesi ölür.
3. skywalker komple yanar karanlık tarafa geçer karısı padme hayata tutunma arzusunu yitirir ve ölür ama iki tane çocuk verir bir kız bir erkek.
diğer 3 filmi merak ediyom iyice.
Acaba kimler ölecek diye.
Bence gelmiş geçmiş en iyi filmlerden biridir. Geç bile kalmışsın Serdar izlemekte. :)
pcmaker star wars serisini izlemedinmi daha yahu :) ama son film okadar iğrenç ve salak bitiyorki anlatamam..