Değerli CHIP Forum Yöneticileri:
"Diğer Konu Dışı" bölümündeki "Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu" konusu rekora doğru emin adımlarla ilerlemektedir. Biz de bu konunun sabitlenmesini istiyoruz.
Değerli CHIP Forum Yöneticileri:
"Diğer Konu Dışı" bölümündeki "Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu" konusu rekora doğru emin adımlarla ilerlemektedir. Biz de bu konunun sabitlenmesini istiyoruz.
Sabitlensinde Bu rekoru kırmak kolay ama uzun sürecektir ama birde bunu guinness onaylatmak lazım oda dünya kadar para hani şu havuzada 10 gün kalan varya bence rekoru kırktansa şu anda ödeyeği onca borcu düşünüyor.
guinness rekoru kurmayı planladığımız için bence de sabitlensin...
bende konu sabitlenmesin e verdim ama sabitlensin istiyorum :P
Tabi ki sabitlenmeli.Başka hiçbir yerde böyle zengin bir konu bulamazsınız.
Parayı da dert etmeyin.Guinnes e verilecek para için fedakar Chip üyeleri mutlaka destek olucaktırlar. :)
Sabitlenmesine gerek yok; zaten ne zaman foruma baksam o konuya yeni yanıt geliyor ve dolayısıyla sürekli sabit kalıyor..
rekorlara girecek de nolacak. ne tartışılmış demeyecekler mi. herkes birşey sanacak rekor kırdı diyince. bide bakacaklar ki rekor kıran konu geyikle rekor kıran konu. :D
Diğer konudada 427. sayfaya yazdım.Orda verdigim özellikle 2. linke bi bakarsanız rekor zaten çok zor gözüküyor.O konuyu sadece muhabbet amaçlı olarak görüyorum o yüzden sabitlenmesine ihtiyac duymuyorum.
Not:Oyumu yanlışlıkla sabitlensine vermişim 1 oy eksik sayın artık =)
bence konu sabitlenmesin o zaman rekora daha kolay ulaşırız diye düşündüm ve sabitlenmesin oyu verdim
Tabi ki sabitlenmeli.Başka hiçbir yerde böyle zengin bir konu bulamazsınız.Guinnes için gerekli olan para miktarı milyonlar değil yalnız, en az milyarlar tutuyor. CHİP Online 'nın bu iş için DESTEK vereceğini sanmıyorum ( şahsen bende vermem.
Parayı da dert etmeyin.Guinnes e verilecek para için fedakar Chip üyeleri mutlaka destek olucaktırlar. :)
Milyarlar mı? Rekor başvurusu yapan yılda 70.000 insan var her birinden 1 milyar dolar alsalar 1 yılda Bill Gates'den zengin olurlar :)
"Rekor girişiminde bulunmak için ne kadar ödemem gerekiyor?"
Aslına bakarsanız, hiçbir şey ödemiyorsunuz! Guinness World Records’unücret karşılığı verdiği tek hizmet ‘Fast Track’ (Hızlı İzleme) .Bunundışında ücrete tabi olan diğer bir hizmet de –eğer anlaşma sağlandıysa-personelimizin rekor girişiminize katılmasıdır.
Guinness
Ben olsam ben de para vermezdim.
Fast Track de yaparsak 2.000 TL'yi geçmez sanırım.
Ben açmıştım o başlığı.Vay beee.