biliyormusun akyazıyı
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
aman ya takma kafana zaten burda konu bulsanda bişey değişmez herkes kafasına göre takılıyor sende öyle yap..bu arada tuğrulcuğum ben çevremdeki insanlarada genelde nazik davranmaya kırmamaya özen gösteririm..bu net olsun reel olsun değişmez..senin canın sıkılınca bana bi msj at konuşurum ben senle eğer işim yoksa meşgul değilsem :))
bu arada özelmsj yolladım bak :))
yarın okul yokmu yatmıyomusun :)
allah kolaylık versin tuğrulcuğum okul işi iyide sınavlar olmasa:))
bilmiyorum bide hakan abi forumda benle çok konuşmazlar hatta hiç konuşmazlar konuşmaya katılacak ne konu bulabilirim nede söz ilk defa forumdan biri bana nbr tuğrulcuğum dediHoop orda dur bakalım Tuğrul.Daha önce ben sana hal hatır sormuştum burada ama gene sesin çıkmamıştı.
Kimsenin senle konuşmadığına gelince öyle bişey yok sen kendi kendine kuruntulanıyorsun.(Britneyden başka bişey yazmadığından olabilir gibi)Biraz başka konulardan bahset bak nasıl değişiyor ortam.
Hadi kalın sağlıcakla prison-Hakan ile sana iyi muhabbetler ve iyi geceler...
loseface sana da iyi geceler...
Hoop orda dur bakalım Tuğrul.Daha önce ben sana hal hatır sormuştum burada ama gene sesin çıkmamıştı.tamam
Kimsenin senle konuşmadığına gelince öyle bişey yok sen kendi kendine kuruntulanıyorsun.(Britneyden başka bişey yazmadığından olabilir gibi)Biraz başka konulardan bahset bak nasıl değişiyor ortam.
Hadi kalın sağlıcakla prison-Hakan ile sana iyi muhabbetler ve iyi geceler...
http://www.hepsiburada.com/intel ... &productid=bd992321
bu işlemciyi önerecem bundan sonra 2 bin tl lik core i7 975 işlemcisine kafa tutuyor...
cw ye üye olan varmı çok iyi yer insanı uzman yapıyor
sLm benim biricik CHIP ailem size kucak kucak paylaşım getirdim. :)