İnternette araştırıken buldum dünyada en uzun sayfalı forum konusu 1872 sayfaymış.Biz bu rekoru kırıp neden kendimizi Guiness'e yazdırmayalım ki?Eğer gereksiz diyorsa yöneticiler kilitleyebilirler.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Tamam silin mesajları o zaman kapatalım konuyu.Birinin karşıt olması bile onun başarısız olacağı anlamına gelir.
kesin o konuda biri birine sövmüştür..
Bi sayfayı 10 mesaj dersek 18000 üstünde bir mesaj lazım bu rekor için..
chipte sürekli aktif üye 50 kişi desek kişi başı en az 360 üstü mesaj atılması gerek.
sakarboy dediğine göre bu rekor kırılabilir.
pcword resimler rahatsız ediyor acaba daha küçük boyutlarda düzenli birşey yapmayı denesen ? :)
bektashpcword resimler rahatsız ediyor acaba daha küçük boyutlarda düzenli birşey yapmayı denesen ? :)Çiçeklermi rahatsız ediyor.Zaten en küçük boyutunu verdi.Daha küçük boyuttakilerde görünmüyordu ne yapayım.İdare edin artık
SCARFACE_kesin o konuda biri birine sövmüştür..ehehehe
sakarboyBi sayfayı 10 mesaj dersek 18000 üstünde bir mesaj lazım bu rekor için..1 sayfada 11 mesaj var bu arada :)chipte sürekli aktif üye 50 kişi desek kişi başı en az 360 üstü mesaj atılması gerek.
Fattur1 sayfada 11 mesaj var bu arada :)O dediğin şey ilk sayfa için geçerli
Yeni forum düzeninde mesaj sayısını biz seçmeliyiz.Birde merak ediyorum Selçuk Abi ne diyecek konuyla ilgili?
Hakkatende benim çiçekler sizleri rahatsız ediyormu?Mesaj sayısı biraz fırlayabilir böylelikle
ya yok çiçekler değil devamlı aşağı ok yapmak sıktı beni .. Resimlerini 160*160 yapsan vallahi yeter ..
Anlamadım doğrusu enes39 zunda imzasıda aynı boyutta sayılır,azıcık kenardan uzun.Üstte karşılaştırın.
Ya güzel kardeşim bak ;
Tüm resimlerini şu boyutta yapsan yeterli diyorum. Kotalı Olan arkadaşlarda şikayet eder filan sonra :) Vallahi Çok Sıkıldım :D
Aaaa O RESİMDE VAR İMZAMDA AMA SIĞMIYOR ,GÖZÜKMÜYOR.:D Valla bende kotalıyım:D Sıkılmayın,ve inadına yaptığımı düşünmeyin:DBoş bir zamanımda bakarım .
Başka sıkılan, daralan varmı ?
Hem zaten böyle bir imzada iLk defa Görüyorum. bitkisel hayata gircem az kaldı vallahi :D
Ben forumda çiçek görmek istiyorum valla başka çaresi yok :D
Belki yeni forumun arka plan resmi olur.Msnde ki gibi çiçekli olsun
Aaaaa ne çok benden dertli varmış başka varmı?
şimdiden 25 yorum yazılmış bile 26 oldu :-D