arkadaşlar herkesin hayalinde gitmek istediği bir yer vardır sizin neresi benim OSAKA görüşlerinizi bekliyorum neresi:)
Dünyada En Çok Gitmek İstediğiniz YER
Biz cevap yetiştirmekten bıktık sen soru yazmaktan bıkmadın nukanta, gerçek hayatta da bu kadar sorgucu musun merak ettim :) Neyse şimdi soruna gelelim:
Benim gitmek istediğim yer Stockholm / İsveç. İskandinavya'ya gitmeyi hep istemişimdir, bir gün kısmet olursa bu hayal olarak kalmayacak.
Antartika , everest tepesi, mısır , amazon ormanları... say say bitmez...
Japonyaya gitmek isteyen arkadaşlar, inşallah bir gün gidersiniz. Tokyo da Osaka da çok güzel yerler.
Benim en çok gitmek istediğim yerler ise Azur Adaları, Karayipler, Bahama... Kısacası coğrafi özellikleri bunlara benzeyen herhangi bir yer.
Dalga geciyom sanacaksınız ama santiyelerde yasadıgımdan dolayı diyerek
Hayatta en çok gitmek istedigim yer EVİM.
lazrailefsanesiDalga geciyom sanacaksınız ama santiyelerde yasadıgımdan dolayı diyerekİnsanın evi gibisi yok
karayipler.. yada şöyle diyim.. toplu adaların olduğu coğrafi yerler...
amerika/los angels=Teknoloji cehemnemi
ufukslazrailefsanesiDalga geciyom sanacaksınız ama santiyelerde yasadıgımdan dolayı diyerekİnsanın evi gibisi
İnsanın evi gibisi yoksa niye tatile çıkıyoruz????
siberfbİnsanın evi gibisi yoksa niye tatile çıkıyoruz????Evin kıymetini anlamak için.
İspanya bulunan Madrit ve Barselona kentlerine hep gitmek istemiştim. Bir türlü fırsat olmadı. Ama bu hiç olmayacak değil. İnşallah bir gün o hayalimde kentlere gidebilirim.