Bir siteden buldum alıntıdır ama bana doğru gibi geldi japonya da 47.000kb olduğunu duymuştum.
Dünyadan ADSL Fiyatları... Rezillik!
- 1
- 2
doğrudur bizim insanlarımız çok zengin ondandır
Aslında şaşılacak bir durum yok.
Bu ülkeler arasında kalkınmışlık anlamında en geride olan iki ülke var.
Türkiye ve Tayvan.
İkisi de ADSL fiyatları anlamında aynı nokta da.
Ekonomik kalıknma ve sosyal adâlet/refah birbiryle paralel gitmelidir. Kırmızı ışıkta geçme ve trafik kazalarında dünya da ön saflarda bulunan ülkemiz için, başka ne gibi bir sonuç bekleyeceksiniz ?
Türkiye de herkes okuma fırsatı bulamıyor. Mecbûri eğitim olan ilk öğretim evlere şenlik. Bina kapasiteleri, öğretmen ihtiyacı gibi sorunlar henüz çözülemedi. Aslında İnternet bağlantı fiyatları mâkul seviyelerde tutularak herkesin bilgisayar kullanmasını sağlamak gerek.
Yetersiz eğitimin oluşturduğu bilgi açığını internet yoluyla kapatmak mümkün. Bunun için de fiyatlar düşük tutulmalı; insanlar internet klullanmaya teşvik edilmeli. Fakat seçmen durumunda olan insanlar bilinçlenirse, bizde ki 'Kasaba kurnazı' politikacılar İhtiyaç duyduklarında 'Sevgili vatandaşlarııımm.' diye avaz avaz bağırarak, kimleri kandırsınlar değil mi ?
valla ben 4 gb ye 29 tl veriyorum ama almanyada elin adami 4 gb ye 11 tl veriyo valla bizim ulkemiz harbi bize saglam kazik atiyor yaw!!!!
2,3 Tl vergi düşünebiliyomusunuz 2,3 TL !!! , benzin halbuki ne kadar ucuz 2,54 Tl mi litre fiyatı benzinin :D
"Durmak yok yola devam"
Herkes Baskasında Suç Arıyor. Arkadaslar Oku Biraz Kendimize Çevirelim.
Herkes Kendine Şu Soruyu Sorsun :
Ben Ülkem Için Ne Yapıyorum??
Buna Adam Gibi Cevap Verebiliyorsanız Ülkeniz Yararına Yaşıyorsunuz. Veremiyorsanız Ülkenizin Bir Diğer Parazitlerinden Başkası Değilsiniz.
ben ülkem için ne yapıyorum
alakası yok herkez vergi kaçırıp cebini doldurmakla uğraşıyo ben de olsam bende vergi kaçırırım nası olsa halkımız mal bişe demiyor hepsi koyun ahahahahha
aynen kanki
kafamızı kuma gönmüş halkımız hepsi koyun gibi hiç bir şeye tepki vermezler eylem yapmazlar yer içer sıçarlar :S sürekli para yok derler orjinal yazılım almazlarlar ama 4 gb ramli pc lerdende asla vazgeçmezler işte türk halkı
şu bizim türkiye tam rezillik içinde özelleştirirsen tabi öle saf milleti kazıklarlar şu işe bak ya 256 klbit e nerdeise40 tl japonyada ise 47000 klbite 6 rezilliğn daniskası :@
Japonyanın yanında köy gibiyiz ....Fazladan verdiğimiz paralar yol su elektrik olarakda dönmüyor.
Herkes Baskasında Suç Arıyor. Arkadaslar Oku Biraz Kendimize Çevirelim.sen ülken için ne yapıyorsun??Herkes Kendine Şu Soruyu Sorsun :
Buna Adam Gibi Cevap Verebiliyorsanız Ülkeniz Yararına Yaşıyorsunuz. Veremiyorsanız Ülkenizin Bir Diğer Parazitlerinden Başkası Değilsiniz.
Bunlar şikayetlerle olacak şeyler değil.İnternet sağlayıcılarının arasında rekabet yok denecek kadar az.Şöyle dişli bir şirket çıkmadıkça veya devlet bu işe el atmadıkça -sanki devletin çözecek daha önemli işleri yokmuş gibi- bizler ne kadar şikayet edersek edelim elimizden hiçbir şey gelmez!!!
Herkes Baskasında Suç Arıyor. Arkadaslar Oku Biraz Kendimize Çevirelim.Herkes Kendine Şu Soruyu Sorsun :
Bu konunun ülkem için ne yapıyorum sorusu ile ne alakası var anlamadım? Diğer ülkelerin vatandaşı nasıl çalışıyorsa bizim ülke vatandaşı öyle çalışıyor. Ama arada bir fark var. Başka ülkelerin aldığı cüz-i vergiler vatandaşına yol-su-elektrik-güvenlik-teknoloji olarak geri dönüyor. Bizim yöneticilerimiz aldıkları fahiş vergilerle çocuklarına gemicikler alıp kendilerine fabrikalar kurdukları için, petrol denizinin üzerinde yüzdüğün halde dünyanın en pahalı benzinini-mazotunu alırsın böyle. Bir sürü ülke gördüm dostum. Bakıyorsun adamın petrolu yok, 2€ gibi bir fiyata 10 LT. benzin satıyor. Şimdi senin söylediğine bakarsak o ülke vatandaşının günde değil 24 saat, 48 saat hiç durmadan çalışması lazım.
Siz bu mantıkla devam ediniz. O zaman bu ülke için çok şey yapmış olursunuz...Son Düzenleme: alloss ~ 22 Ağustos 2009 08:45
Bunlar şikayetlerle olacak şeyler değil.İnternet sağlayıcılarının arasında rekabet yok denecek kadar az.Şöyle dişli bir şirket çıkmadıkça veya devlet bu işe el atmadıkça -sanki devletin çözecek daha önemli işleri yokmuş gibi- bizler ne kadar şikayet edersek edelim elimizden hiçbir şey gelmez!!!Devlet işe el atmış sonucu yine belli
Türk Telekomünikasyon A.Ş. 24 Nisan 1995'te PTT'nin telekomünikasyon ve posta hizmetlerinin birbirinden ayrılmasıyla kuruldu. 2005 yılı Kasım ayında özelleştirme kapsamında şirketin %55'i Suudi Arabistan kökenli Oger Telecom'a satılmış, bu arada kablo tv ve kablo net hizmetleri Türksat'a aktarılmıştır. Türkiye'nin tüm telefon ve internet servis sağlayıcıları içinde kendi kurulu altyapısına sahip tek firma konumundadır. Genel müdürlüğünü Paul Doany yapmaktadır.
Türk telekom özelleştirldiginden beri 4 ortak yürütülmektedir.Türk Telekom un sahibi TÜRK bile değil:)
- %55 hisse ile Oger Telekomünikasyon Anonim Şirketi
- %30 hisse ile hazine müsteşarlıgı
- %0 hisse ile hazine müsteşarlıgı (Burada söz konusu olan, bir adet altın hissedir)
- %15 hisse halka açık
Son Düzenleme: Furkan Okutan ~ 22 Ağustos 2009 11:28
- 1
- 2