Aha bu denizli horozu. Denizliye giden heryerde görür bunu.
Küçükken babamgille giderdik halamın yanına korkardım (7-8 yaşlarında :D:D)
Çok iyi dövüşürler.
Buda en sinirli tavuğu heralde.Çocukda az değil hani.
pcwordBuda en sinirli tavuğu heralde.Çocukda az değil hani.pcword tavuklar kovalamaz(tabi kuluçkada ise veya civcivleri varsa saldırır öbür türlü kaçar.).Sen hiç denizli horozu görmemişsin habersiz üstüne atlar nenemin vardı babamın direk yüzüne atladı ben küçükken hatırlıyorum babamda 1.80 boy vardır. yani tavuk evcil horoz değil... uçamaz derler yalan
Bazılarının hiç gözü yok gibi buda hepsini yesin
Pcmaker ,ibiksiz horozda ilk görüyorum.O resmen tavuk.
Çalımıda öğrenirse sahalarda yerini alabilir.
Razorbackya git işine ya bunlar bir kümeste 60 70 tane tavuk bir tane horoz yaşıyordurum çok çelişkili ve değişik bi durum bunları ciddi anlamda yazdığına inanmıyorum. ayrıca hiçbir canlıya bela anmak iyi değildir.
böyle adilik nerde görülmüş
oh ne güzel bir tane horoz 70 tane tavuğu birden götürüyor bu kadar da olmaz
işte kuş gribi geldi bu yüzden Rabbim belalarını
saintdurum çok çelişkili ve değişik bi durum bunları ciddi anlamda yazdığına inanmıyorum. ayrıca hiçbir canlıya bela anmak iyi değildir.varya adamı espri yaptığına yapacağına pişman ettiniz
saintdurum çok çelişkili ve değişik bi durum bunları ciddi anlamda yazdığına inanmıyorum. ayrıca hiçbir canlıya bela anmak iyi değildir.Aziz birde ciddi ciddi açıklama yazmışsın her halinden gırgır amaçlı bir mesaj olduğu belli işte ne gerek var bu kadar büyütmeye her şeyi ciddiye almayın forumda.
2. en güzeli. :D
7. de sanki özel bir tavuk değil de tüyleri yapıştırmışlar gibi duruyo. :D
Pcmaker'ın anlattığı gibi bi horoz dedemlerde var. Kuzenimin omzundan et koparmış. Avluya girerken elinde bi sopayla giriyosun, arkanı dönersen peşinden koşuyor, yanından geçerken geri geri gitmek zorunda kalmıştım. Sopayla kovalıyom, kaçıyo, arkamı dönüyom yine geliyo. Bir rivayete göre de kümesteki tavşanın yavrularını o boğmuş. :S
Evet bazı horozlar saldırganlar,komşumun paçalı tavukları ve çok piskopat bir horozu vardı.Dengesiz gibi durup durupken saldırırdı bana,tabi gagasına güveniyordu horoz müsvettesi.Sanki uçak yakıtıyla dolu bodur şey,füzelik taslıyordu.Az çektirmedi bana şirret :D Yinede seviyorum horozda olsalar.
Alın size tavuk genleriyle oynanmış israil malı
sanırım tüylerini almışlar yazık üşür o
silici06DDDRooster AttackMy mom bein attacked by a rooster :-) too funny!
silici06sanırım tüylerini almışlar yazık üşürtüyleri alınmamış temizleme sorununu ortadan kaldırmak için genleriyle oynayıp tüy çıkmasını engelliyorlar.Ayrıca normal tavuklara göre daha hızlı büyüme gösteriyorlar.Dikkat ettiyseniz butları ve kanatlarıda normalin üstünde.Bu resimleri gördükten sonra tavuk yemeye bile korkar insan.