Çok ilginçler
Dünyanın En Güzel Tavukları :D
- 1
- 2
Bu ne yavv , tavuk demeye şahit isterpcword
şekil yapacam diye lavuk olmuş bunlar
kuş gribi bunların yüzünden çıktı işte Allah belalarını verdi daha akıllanmadılar
Bunların babaları horoz değil heralde :D
At eşşek zebra tavuskuşu falan olabilir mi ? :))
Bu söylediklerine inanamıyorum hiç mi hayvan sevgisi yok sende halbuki çok güzel görünüyorlar.Bulaşıcı hastalık insanlardada var ne yani bütün insanlarımı sevmiyelimRazorbackşekil yapacam diye lavuk olmuş bunlar
kuş gribi bunların yüzünden çıktı işte Allah belalarını verdi daha akıllanmadı
pek guzel durmuolar ama bela anmaya ne gerenk var dimi ya
ya git işine ya bunlar bir kümeste 60 70 tane tavuk bir tane horoz yaşıyorpcwordBu söylediklerine inanamıyorum hiç mi hayvan sevgisi yok sende halbuki çok güzel görünüyorlar.Bulaşıcı hastalık insanlardada var ne yani bütün insanlarımı sevmiyelim
böyle adilik nerde görülmüş
oh ne güzel bir tane horoz 70 tane tavuğu birden götürüyor bu kadar da olmaz
işte kuş gribi geldi bu yüzden Rabbim belalarını verdi
Hayvanların hayatını insanlarınkiylemi kıyaslıyorsun,onların yaşam faktörü bu şekilde yaratılmış.Daha iyisini sen yarat o zaman.Razorbackya git işine ya bunlar bir kümeste 60 70 tane tavuk bir tane horoz yaşıyor
böyle adilik nerde görülmüş
oh ne güzel bir tane horoz 70 tane tavuğu birden götürüyor bu kadar da olmaz
işte kuş gribi geldi bu yüzden Rabbim belalarını
ya arkadaşım espriydi opcwordHayvanların hayatını insanlarınkiylemi kıyaslıyorsun,onların yaşam faktörü bu şekilde yataratılmış.Daha iyisini sen yarat o zaman.
ilkini anlamadın aynı espriyi iki kere yapmak zorunda bıraktın yetmedi gibi birde açıklattırdın ya helal olsun katlettin ikisini de
Tavuk dedğin yumurtasından belli olur gerisi yalan.
uuufff bunların tüğünden yapılan yastık kaç paraya gider?
İyi bari rahatladım.Katletmekkmi asıl o sözlerinle ben katloldum ya.Ayrıca "ya git işine ya" sözlerinede tesüf yani.Razorbackya arkadaşım espriydi o
ilkini anlamadın aynı espriyi iki kere yapmak zorunda bıraktın yetmedi gibi birde açıklattırdın ya helal olsun katlettin ikisini de
Heleki çift sarılı yumurta ne güzel yenir dimi?JeWoRTavuk dedğin yumurtasından belli olur gerisi yalan.
Evet benim kanaatim çift sarılı yumurta çıkaran en güzel tavukturpcwordHeleki çift sarılı yumurta ne güzel yenir dimi?
Bu da en güzel horoz
Hani şu kendi çöplüğünde değil heryerde öten
hayvanları çok severim özelliklede pişmiş tavuğupcwordBu söylediklerine inanamıyorum hiç mi hayvan sevgisi yok sende halbuki çok güzel görünüyorlar.Bulaşıcı hastalık insanlardada var ne yani bütün insanlarımı sevmiyelim
Al benden de o kadar.mk1hayvanları çok severim özelliklede pişmiş tavuğu
Ama bunlara kıyamam yav. Benim biraderin vardı bir hint horozu, çok severdim. Bir gün komşunun iti bizim bahçeye girmiş parçalamış zavallıyı yetişemedim, bende o hayvanı av tüfeğiyle horoz cennetine yolladım. O kadar sinirlenmiştim ki sahibi gık dese bir tanede bacaklarına sıkacaktım sesini bile çıkarmadı. Aklıma geldi şimdi yine, hala üzülürüm. Kardeşim evladı gibi bakardı ona.
böyle cins tavukların sayısı çok azaldı. eskiden köylerde böyle renkli tavuklar horozlar çok olurmuş, şimdi günümüzde en çok yumurtlayan tavuk cinsini biliyoruz. bunların bize tuhaf gelmesi normal kümesim olsa beslerdim türleri kaybolmasın diye.
chip in bir tane maskotu olsa biz siteye girdiğimizde her işe burnunu soksa. yeni gelenlere yol gösterse çok şirın olur demi @:)
- 1
- 2